leicester_vs_fck_super_odds

Få super odds 16.00 på FCK her >>

 

Når FC København løber på banen tirsdag til det vigtige Champions League-opgør mod Leicester City på King Power Stadium, kan du måske have 100 kr. på FCK til odds 16.00. Eller 100 kr. på Leicester til odds 7.00.

Bookmakeren 888sport skilter nemlig med et fabelagtigt velkomsttilbud til nye spillere hos bookmakeren, som kan spille på Leicester vs FCK i Champions League til nogle særdeles gunstige Super Odds.

Tilbuddet gælder kun nye kunder, som endnu ikke har placeret et væddemål hos 888sport. Har du ikke dét, kan du få odds 7.00 på Leicester eller odds 16.00 på FCK, og du kan spille op til 100 kr. på det forhøjede Super Odds.

Læs mere om hvordan tilbuddet fungerer forneden eller direkte hos 888sport.

Få super odds på Leicester vs FCK >>

 

Sådan fungerer Super Odds på Leicester vs FCK

Alle nye kunder hos 888sport får muligheden for at spille på Leicester vs FC København til mildest talt fordelagtige odds. Det er dog et krav, at du ikke har lavet et væddemål hos bookmakeren før, og at din konto ikke er mere end 90 dage gammel, når du placerer det kvalificerende væddemål.

Gå til odds-sektionen hos 888sport, og spil et valgfrit beløb mellem 10 kr. og 100 kr. til det forhøjede Super Odds på enten Leicester eller FCK.

I øjeblikket er oddsene på kampen 1.90 på Leicester og 4.70 på FC København. Spiller du f.eks. 100 kr. på FCK til at vinde, og Solbakkens drenge overrasker på King Power Stadium, får du først 470 kr. i almindelig gevinst, og derefter får du en bonus på den overskydende gevinst. I dette tilfælde en bonus på 1130 kr.

Bonussen skal gennemspilles 10 gange til odds 1.50 (eller højere), mens den almindelige gevinst selvfølgelig ikke er underlagt nogle gennemspilskrav.

 

Optakt: Leicester vs FCK

leicester_vs_fck

FC København skal op mod de forsvarende engelske mestre tirsdag aften i Champions League, og normalt ville et møde mellem de engelske og danske mestre lugte forfærdeligt af en regulær røvfuld til danskerne. Men sådan er det langtfra denne gang.

Leicester er for det første ikke et typisk engelsk mesterhold. Vi kender alle historien om sensationen i sidste sæson, og den skal naturligvis anerkendes. Leicester har et stærkt hold, men et blik på den aktuelle stilling i Premier League fortæller også historien om, at en enlig svale som bekendt ikke gør nogen sommer.

Leicester ligner igen et hold som kommer til at agere den bløde mellemvare i Premier League, og med alt respekt for kvaliteten i den bedste engelske række generelt, så er det altså ikke et David mod Goliat styrkeforhold mellem FCK og Leicester.

Kasper Schmeichel og Co. er trods alt kun nr. 13 i Premier League i år, hvor det kun er blevet til to sejre i otte kampe. Derudover har Leicester tabt stort og sikkert til en række af de stærkeste hold. Senest blev det til 3-0 nederlag på Stamford Bridge til Chelsea i weekenden, og i den seneste hjemmekamp fik Leicester kun 0-0 mod Southampton. Det skriger altså ikke til himlen af, at Leicester er et  hold man bør frygte i synderlig grad.

 

FCK stærkere end nogensinde før

Mens Leicester ser ud til at have sine problemer med at hænge på toppen af Premier League i denne sæson, har FCK kværnet alt modstand ud af Superligaen i år. Leicester er 2-2-4 for sæsonen indtil videre i Premier League, mens FCK stadig er ubesejrede i Superligaen. Faktisk har FCK ikke tabt en kamp af betydning på denne side af sommerferien, hvilket også inkluderer en svær udekamp mod Porto i Champions League, hvor FCK ovenikøbet blev reduceret til 10 mand.

Vi lægger hovedet på blokken og kalder dette FCK-hold for det stærkeste klubhold der nogensinde har været i dansk fodbold, og vi tror helt bestemt, at FCK kan matche Leicester tirsdag aften. Det bliver formentlig en langt mere jævnbyrdig forestilling end bookmakerne tilsyneladende tror på, når man vælger at tilbyde så høje odds på FC København i dette opgør.

 

Begge hold øjner knockout-fasen

stillingen_gruppe_g_champions_league_17102016

Begge hold kan tage et stort skridt videre mod knockout-fasen i Champions League med en sejr her. Leicester har seks point efter to kampe, mens FCK kan tage en kæmpe skalp og spille sig op på 7 point i gruppen med en sejr tirsdag aften.

FCK har stadig fordel af at skulle møde både Porto og Leicester i Parken, hvilket er kampe, hvor Løverne på ingen måde behøver at indtage rollen som underdogs. Skulle det ende med en FCK-sejr på King Power Stadium tirsdag aften, vil FCK derimod være favoritter til at gå videre fra puljen, og det må være en gulerod der er værd at gå efter for Delaney og Co.

Med odds 16.00 på en FCK-sejr hos 888, er det måske ikke noget dumt væddemål at tage.

Få super odds på Leicester vs FCK >>

 

champions-league-logo