Der er dækket på med et tætpakket Premier League program på den traditionsrige Boxing Day ⚽🥊
Cashpoint giver dig endnu en grund til at slå benene op og se fodbold fra verdens bedste liga mellem jul og nytår:Placer et væddemål med indsats á mindst 100 kroner hos Cashpoint på Premier League mellem d. 24 og 28. december, og hvis du taber væddemålet, får du et freebet der svarer til din indsats (op til 300 kr.)!

Sådan får du dit freebet på op til 300 kr hos Cashpoint

  1. Log ind på din Cashpoint-konto
  2. Placér dit væddemål på mindst 100 kr. på én eller flere Premier League-kampe mellem den 24. og den 28. december.
  3. Hvis du taber dit væddemål får du automatisk tilføjet et freebet svarende til din indsats (maks. 300 kr.)

Regler og vilkår

Betingelser for deltagelse1.    Freebet-kampagnen begynder den 24/12/2022 (kl. 12:00 CET) og afsluttes den 28/12/2022 (kl. 11:59 CET).2.    Denne kampagne er underlagt:

a.    de specifikke betingelser for deltagelse i kampagnenb.    de generelle freebet-betingelserc.    de generelle vilkår og betingelser for CASHPOINT Malta Ltd.

3.    For at være berettiget til at deltage skal man være:

a.    mindst 18 år.b.    bosiddende i Danmark (bestemt under registrering).c.    have en verificeret kundekonto.

4.    Denne kampagne er underlagt følgende betingelser:

a.    Spilkuponen må udelukkende indeholde spil fra Premier League kampe, der finder sted mellem d. 28/12/2022 (kl. 12:00 CET) og 28/12/2022 (kl. 23:59 CET).b.    Alle væddemålstyper (pre-match, live, single, kombination, systemspil og multiway bets) er tilladt, undtagen odds boost.c.    Kunden skal placere et væddemål på mindst DKK 100 (rigtige penge, ikke bonuspenge) og tabe væddemålet for at modtage et freebet på op til 300 DKK.d.    Kun det første væddemål på mindst 100 kr. som er placeret i kampagneperioden, tæller med i kampagnen.e.    Freebet-beløbet svarer til beløbet af væddemålsindsatsen. Hvis du f.eks. spiller 150 kr. og taber væddemålet, får du et freebet på 150 kr.f.    Deltagelse kræver, at du placerer væddemål online via en verificeret spilkonto.g.    I tilfælde af udbetaling eller annullering af en kvalificeret kupon, f.eks. på grund af annullering af et eller flere spil annulleres deltagelse i kampagnen.h.    Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen, når den tilsvarende kupon, der udløser Freebet, er blevet klassificeret.i.    Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 300 kr. i kampagneperioden.

5.    Det modtagne freebet er underlagt følgende betingelser:

a.    Freebet (ikke en bonus) vises på spilkuponen, når et spil er valgt i overensstemmelse med kampagnebetingelserne og føjes til kuponen.b.    Freebet skal bruges inden for 7 dage. Det bliver ugyldigt efter dette tidspunkt.c.    Freebet skal bruges 1x på en sportsindsats, og flere begivenheder kan kombineres fra vores brede udvalg af sportsgrene.d.    Freebet kan kun bruges på enkelt- eller kombinationsindsatser.e.    Systemvæddemål og flervejsspil er ikke tilladt.f.    Freebet kan ikke bruges, hvis et væddemål allerede er placeret på et modsatrettet udfald.g.    I tilfælde af et kvalificeret væddemål modtager kunden sine gevinster minus freebet indsatsen. Eksempel: I tilfælde af et vellykket freebet med en indsats på DKK 100 og odds på 2,5, vil det udbetalte beløb (nettogevinst) være DKK 150 (DKK 250 gevinst minus DKK 100 freebet = DKK 150 fortjeneste).

6.    Udbetalinger er ikke tilladt, hvis det placerede væddemål var et gratis spil.7.    CASHPOINT forbeholder sig ret til at beskytte sig mod misbrug (multipel brug af den samme person, IP-adresse eller enhed eller i tilfælde af mistanke om organiseret brug: spillerkarteller, syndikater, ‘sikre væddemål’ osv.) Og vil nægte adgang til spillere i yderligere kampagner, hvis der opstår sådanne hændelser.