Caroline Wozniacki – Venus Williams odds & surebet

Tennis konkurrence

I aften spilles der verdensklasse tennis i Parken,  når Caroline Wozniacki på hjemmebane møder veninden og rivalen Venus Williams. Anledningen er Champions Battle 2018, og der er lagt op til en fremragende kamp. Venus Williams har historisk været den mest succesfulde af de to stjerner, men på det seneste har Wozniacki fået håneretten. Danskeren vandt nemlig, da de to mødtes i Singapore i sæsonfinalen i slutningen af 2017. Derfor er Caroline Wozniacki også gjort til stor favorit hos bookmakerne. Bookmakerne er dog meget uenige om, hvor stor denne favoritværdighed skal være, så der er et massivt surebet at hente på kampen, hvis man er til den slags.

 

Odds på Wozniacki - Williams her

 

Alt peger på Wozniacki

2018 har været et fantastisk år for danske Caroline Wozniacki. Hun har endelig taget det afgørende skridt op i verdenseliten, og hun virker nærmest ustoppelig. I januar vandt Wozniacki sin første grand slam titel nogensinde, da hun snuppede sejren i Australian Open. Siden har der været lidt stille omkring Wozniacki, men nu nærmer hun sig igen topformen. I slutningen af maj skal hun nemlig spille French Open, hvor hun vil være en af de absolutte favoritter.

Anderledes skidt ser det ud for 37-årige Venus Williams. Amerikaneren har været blandt verdens bedste i mere end et årti, men på det seneste har hun haft det svært. Williams har døjet med skader i de seneste par år, og i øjeblikket ligger hun blot på ottendepladsen på verdensranglisten. Derfor har der også været langt mellem snapsene i de seneste år, og Williams er efterhånden blevet overhalet af en hel del yngre spillere.

Samtidig er der selvfølgelig motivationsfaktoren. Williams spiller primært denne kamp som en vennetjeneste til Wozniacki og for pengenes skyld. For Wozniacki er der noget andet på spil. Som international tennisstjerne er det sjældent, hun får lov til at spille på hjemmebane, men det gør hun i dag. Wozniacki kommer til at spille foran 12.000 tilskuere, der alle vil heppe på hende i løbet af hele kampen. Det bliver en stor oplevelse for den danske tennisdronning, og man må forvente at hun vil være tændt og klar fra start af. Wozniacki har fået en fremragende opbakning fra Danmark i løbet af hele sin karriere, så hun bør være opsat på at betale en smule tilbage med en god præstation i dag.

 

Wozniacki – Williams surebet

I øjeblikket er det kun Danske Spil og bwin, der udbyder odds på Wozniacki – Williams. Begge bookmakere har Wozniacki som favorit, men der er som sagt forskel på, hvor stor favorit de gør hende til.

Odds fra Danske Spil:

Wozniacki 1,20
Williams 4,10

Odds fra bwin:

Wozniacki 1,60
Williams 2,20

 

På grund af den store uenighed kan man få et massivt surebet på 15,09 procent, hvis man spiller på Venus Williams-sejr hos Danske Spil og Wozniacki-sejr hos bwin. Et surebet vil sige, at man er sikker på at få gevinst. For hver 100 kroner man spiller, får man en nettogevinst på hele 15,09 kroner.

Man får det store surebet ved at spille 71,93 procent af sin indsats på Wozniacki og 28,07 procent af indsatsen på Venus Williams. Hvis man spiller 100 kroner, skal man altså sætte 71,93 kroner på Wozniacki og 28,07 kroner på Williams. Uanset hvordan kampen ender, får man sig en overskudsgivende gevinst.

Læs vores McGregor mod Khabib optakt

Live stream McGregor mod Khabib

 

Spil 71,93% hos Danske Spil her

Spil 28,07% hos bwin her