CapitalI aften er det blevet tid til at afvikle den første af to semifinalekampe mellem Manchester City og West Ham United i Capital One Cuppen. Det er to mandskaber fra den bedste engelske række der møder hinanden, men der er i den grad ikke lagt op til en lige kamp.

Således er Manchester City kæmpe favoritter før dagens kamp, og det afspejler sig da også i oddset før dagens kamp, hvor du kan få odds 18.00 hvis West Ham løber med sejren i dagens kamp.

Selv om forskellen er så stor på de to mandskaber, så er det dog ikke et West Ham hold helt uden profiler. Foruden den tidligere FC Midtjylland stopper Winston Reid, så tæller holdet også navne som Stewart Downing, Andy Carroll og den tidligere Chelsea spiller Joe Cole.

Men om det er nok til at bide skeer med Manchester City, er altså tvivlsomt hvis man spørg bookmakerne.Og set i lyset af at Manchester City er på hjemmebane, så er det måske heller ikke så underligt. Således har City været skræmmende på hjemmebane i denne sæson, hvor de har vundet alle kampe de har spillet.

Kampen bliver spillet i aften klokken 20.45 dansk tid, og bet365 er klar med de bedste odds på kampen. Husk at du får op til 1.000 kroner i bonus når du opretter en konto hos bet365.

 

Gå til bet365 for at odds på kampen – Husk at få dine 1.000 kroner i bonus

 

De bedste odds på dagens kamp

 

Manchester City vinder til odds 1.16 på bet365

Uafgjort til odds 9.00 på bet365

West Ham vinder kampen til odds 18.00 på bet365

 

Ønsker du at spille på handicap på kampen for at få et højere odds på Manchester City sejr, så kan du lige nu få odds 6.00 hvis Manchester City vinder 5 eller flere mål. Tror du mere på at City bare skal vinde med 2 mål, så kan du få odds 2.00 på bet365.

Se flere odds på bet365 her