Ordet “predict” er engelsk og betyder “forudsig”, og det er præcist hvad det gælder om i bwins Predictor-kampagne, hvor spillerne kan gætte ganske gratis på et spørgsmål, og hvis du som den eneste rammer plet, vinder du €100.000 skattefrit lige ind på kontoen.

I denne uge skal du gætte det korrekte minut, sekund og halvleg for det første mål i Kvinde EM kvatfinalen imellem vinderen af Gruppe A og nr. 2 i gruppe B.

Gætter du det præcise minut og sekund for det første mål, kan du altså vinde – hele eller dele af – ca. 750.000 kr. hos bwin med denne fede kampagne.

Tilmeld dig ved at tage dit gratis gæt via linket forneden, og husk på, at du kan optjene flere gæt ved at spille kuponer hos bwin i løbet af ugen. Læs mere forneden.

Spil med i bwin Predictor her >>

* Regler og vilkår gælder

 

Sådan fungerer bwin Predictor

Alle kunder hos bwin får hver uge et gratis gæt på predictoren, men du kan også optjene et ekstra gæt ved at omsætte for €10 på valgfrie odds (min. odds 1.70).

Du får altså et ekstra bwin Predictor gæt for hver omsatte €10, og du kan optjene op til 100 ekstra gæt pr. dag. Omsætter du for €1000, vil du altså kunne sende ikke færre end 100 gæt afsted på ugens predictor-spørgsmål pr. dag.

Rammer du rigtigt, kan du vinde €100.000 i kontanter, men der er også en mulighed for at vinde en “heldig taber præmie” til en værdi af €10.000.

For nyligt ramte to spillere det rigtige tidspunkt for målet i Predictoren, og det kastede €50.000 af sig i kontanter til de to heldige spillere. I alt har bwin nu udbetalt €500.000 i Predictoren, og der er stadig flere penge at vinde med denne kampagne. Se ugens Predictor hos bwin.

Spil med i bwin Predictor her >>

 

Mere om regler og præmier

Hver predicition-spørgsmål omhandler tidspunkter for udfaldet af en bestemt begivenhed, og her er det vigtigt at notere sig, at tillægstid eller ekstra spilletid for første halvleg og fuldtid være gældende. Selvmål vil også tælle som et mål og være afgørende.

Kamptidspunkter (som f.eks. tidspunktet for første mål) vil blive afgjort af tredjepartsdata og denne afgørelse vil være endelig. Her fremgår det i kampagnes FAQ at:

“bwin vil benytte et pålideligt tredjepartsselskab som kilde til at bestemme det præcise minut og sekund af det første mål og vil blive benyttet som eneste beslutning til at identificere det korrekte resultat.”

Den kvalificerende spiller, som har en prediction der er korrekt ( den “vindende spiller”) vil vinde præmien på €100.000. I tilfælde af at der er flere vindende spillere, vil præmien blive delt ligeligt mellem vinderne.

Hvis ingen gætter det korrekte result, vil spilleren som er tættest på det korrekte gæt vinde €10.000 i kontanter. Skulle der være flere spillere som er lige tæt, vil præmien blive delt ligeligt imellem disse. Såfremt der ikke vil være nogen scoringer og kampen afgøres i straffesparkkonkurrence vil der ikke udbetales nogen præmie.

Eksempel: Hvis prediction-spørgsmålet er: “Forudsig tidspunktet, i minutter og sekunder, for det første mål scoret i kampen” og det første mål scores efter 31:01, og der ikke er en vindende spiller, men der er tre kvalificerede spillere som forudsagde ”29:59” og fem spillere der forudsagde “31:03”, vil den heldige taber-præmiepulje blive delt ligeligt mellem disse 8 heldige tabere.

Vindere eller heldige taber(e) vil blive kontaktet om mandagen efter kampen eller begivenheden som omhandler spørgsmålet, via email eller igennem kundens kontoindbakke, for at gøre kunden opmærksom på den vundne præmie.

Spil med i bwin Predictor her >>