Lyngby vs Brøndby odds: – Kan Zorniger blive ved at motivere sine drenge?

Søndag d. 9. april er der lokalopgør i hovedstaden, når Lyngby tager imod Brøndby i i Superligaen. Kampen vises på Canal 9 med kick off kl. 16.00, og i denne optakt kan du læse mere om Lyngby vs Brøndby og se odds og spilforslag til kampen.

Lige nu er der odds 3.75 på Lyngby, 3.50 på uafgjort og odds 1.95 på Brøndby, hvilket gør gæsterne fra Vestegnen til favoritter hos bookmakeren bet365.

Vi ser nærmere på Brøndbys favoritrolle i optakten forneden, men vil du se flere Lyngby vs Brøndby odds, kan du besøge bet365 eller en af de øvrige bookmakere i bonuslisten her på siden.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: 16 point adskiller Lyngby og Brøndby

Det er godt nok Superligaens nr. 2 og 3 som tørner sammen i Lyngby søndag eftermiddag, men 16 point adskiller de to hold i tabellen, hvor Brøndby med 55 point har afgørende distance ned til Lyngby med 39 point. Mens Brøndby måske får svært ved at finde motivationen til samtlige kampe i slutspillet, her hvor kun andenpladsen synes mulig, har Lyngby kniven for struben i kampen med SønderjyskE, FCM og FCN om tredjepladsen.

Det er kun to spillerunder i Superligaen siden, at de to hold mødtes sidst. Det var på Vestegnen i sidste spillerunde af grundspillet, hvor Brøndby sejrede med 3-2 i et åbent og medlevende opgør. Hvis Brøndby ikke leverer 100% i denne kamp, kan det meget vel ende med en Lyngby-sejr denne gang.

Det taler dog imod et spil på Lyngby, at vikingerne også tabte den første kamp i slutspillet med 2-0 ude i Farum, hvilket gør det til kun én sejr i de fem seneste Superliga-kampe. Den kom i øvrigt på Lyngby Stadion mod Viborg, da Lyngby sejrede med 1-0.

 

Spilforslag til kampen

Kender vi David Nielsen ret, vil han ikke stå model til flere nederlag, og han får formentlig ikke problemer med at piske sine spillere op til denne kamp, der gælder et lokalopgør og den vigtige tredjepads. Brøndby kan med største sandsynlighed hverken stige eller falde i tabellen i resten af denne sæson, og på ét eller andet tidspunkt, må Brøndby-spillerne mentalt begynde at gå på sommerferie.

Om det punkt er nået allerede nu er nok tvivlsomt, men i hvert fald har Brøndby nærmest ingenting at spille om, og måske kan motivationen blive den afgørende faktor her. Husk på, at det omvendte opgør for få uger siden var tæt trods Brøndbys hjemmebanefordel.

Spilforslag:

  • Lyngby vinder: 3.75
  • Ciffertips 2-1: 13.00
  • Jeppe Kjær scorer først: 9.00.

 

Spil på kampen hos bet365.dk >>