Indlæser...

Sidst disse to mandskaber mødte hinanden i Superligaen endte det med et rekordstort nederlag til AGF på hele 0-7 hjemme på Ceres Park. Det må være hævnens time for AGF’erne, men spørgsmålet er, om det ender med endnu en syngende lussing mod Brøndby på Vestegnen.

Brøndby vs AGF løber af stablen kl. 18.00 søndag d. 23. oktober, og i denne optakt ser vi på odds på Brøndby vs AGF hos bet365.dk.

Her er der odds 1.62 på Brøndby, mens gæsterne fra AGF giver odds 5.50. Traditionelt får århusianerne sjældent noget med fra Vestegnen, men kan det blive til ét point og en uafgjort, giver det pengene 3.80 gange igen.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Brøndby vs AGF er rundens TV-kamp hos Viasat, og derfor kan den ses direkte på 3+ fra kl. 18.00. Forneden finder du en række udvalgte og live-opdaterede odds på kampen fra bookmakeren bet365, og her finder du også vores optakt til BIF vs AGF og spilforslag til kampen.

Indlæser...

 

Optakt: Brøndby vs AGF

brondby-agf-logo

Brøndby har nu spillet de to seneste kampe uafgjort i Superligaen, og det betyder, at der er skabt et hul op til FCK på seks point inden starten på 14. spillerunde. Zornigers mandskab skal tilbage på sporet med en sejr, og det må immervæk give tro på tingene, at Brøndby slog AGF med hele 0-7 i Aarhus sidst de mødtes.

Det er dog kun blevet til én sejr i de fem seneste kampe for Brøndby, og for AGF må dette opgør være et af de vigtigste der er spillet i dette efterår. I Aarhus tales der nemlig stadig om 0-7 fadæsen tidligere på sommeren, og nu har “De Hviii’e” chancen for genoprejsning mod klubbens største rivaler. Det må ganske enkelt ikke ende med endnu en afklapsning for AGF, for det vil være mere end klubbens fans vil stå model til, og måske endnu værre vil det forstærke krisesnakken om AGF markant i medierne.

AGF har ikke vundet i de seneste fem Superliga-kampe, hvor holdet ydermere kun er kommet på måltavlen tre gange. Senest blev det til 1-1 hjemme mod Horsens, hvor AGF’erne havde store problemer med at tilspille sig åbne målchancer, og der skulle også et frisparksdrøn fra Danny Olsen til at smække en scoring på tavlen for AGF.

Brøndby har ganske vist ikke vundet mere end én kamp i de sidste fem forsøg, men hjemme på Vestegnen har BIF dog scoret fem mål i de to seneste kampe. Først blev det 3-0 over OB og senest 2-2 mod Randers.

 

Spilforslag til BIF vs AGF

Brøndby spiller sjældent til 0 på hjemmebanen, og det forventes også, at Brøndbys hurtige angribere kommer til at gøre ondt på AGFs tvivlsomme centrale forsvar på søndag.

I de seneste mange kampe har AGFs centerforsvar set ualmindeligt skidt ud, hvor det nærmest kun har været Backman som har holdt niveau for AGF, og med Wilczek og Pukki i front, tror vi AGFs nye keeper – Jovanovic – får en travl dag på kontoret.

Som spilforslag til BIF vs AGF har vi set Teemu Pukki som første målscorer til odds 4.75 hos bet365, men man kan bestemt også sagtens overveje Kamil Wilczek til odds 5.50. Også Hany Muhktar har været varm med to mål for Brøndby i de seneste tre kampe, og han kan spilles til odds 10.00.

Først og fremmest tror vi dog på en handicap-sejr til Brøndby her, og spiller derfor Brøndby -1 til odds 2.40.

Følg spilforslaget her hos bet365.dk >>

 

Se stillingen i Superligaen her:

Indlæser...

 

bet365-580x330