Hvis man troede, at Brøndbys derbysejr imod FC København ville blive starten på noget stort for Vestegns-klubben, så tog man grueligt fejl. Siden 1-0-sejren imod ærkerivalerne har Brøndby nemlig spillet to forfærdelige kampe, og de er nu igen kun et enkelt point foran FCK.

For Horsens er situationen en ganske anden. Den gule fare er i øjeblikket på ligaens fjerdeplads, med et point mere end Brøndby, og de har blot tabt en enkelt kamp i denne sæson.

På trods af dette er Brøndby dog stadig kæmpefavoritter til at tage sejren. Bookmakeren bet365 tilbyder odds 1,36 på, at Brøndby vinder. Man skal dog ikke undervurdere gæsterne, og hos bet365 kan man lige nu få odds 9,00 på Horsens.

 

Spil på kampen hos bet365 >>

 

Optakt: Brøndby IF – AC Horsens

Brøndby IF

Efter en flot sæsonstart, der på et utal af mål og skabte chancer, så er de gule fra Vestegnen gået lidt i stå og der hviskes stille i krogene om krise i Brøndby. Klubben har ti point efter de første seks kampe, hvilket i sig selv ikke er katastrofalt, men når man inkluderer hele året, så tegner der sig et andet billede. I 2017 har Brøndby spillet 21 Superliga-kampe, hvor det er blevet til hele ni nederlag og blot 1,43 point i gennemsnit per kamp, hvilket er markant dårligere end forgængeren Thomas Franks 1,58.

Et af Brøndbys helt store problemer har været angribernes manglende skarphed. De gul-blå skaber stadig pænt med chancer, men hvor man i sidste efterår bankede mål ind på stribe, så brænder især Teemu Pukki nu chancer på det skammeligste. Det er tydeligt, at spillerne mangler en smule tur i den og, at det i øjeblikket er en anelse stolpe-ud.

Derudover har Brøndby også haft defensive problemer i denne sæson. De har allerede lukket otte mål ind, og det er især, når de tunge midterforsvarere skal ud og løbe om kap med modstandernes angribere, at Brøndby bliver udstillet. Dette skete senest imod AGF, hvor Benedikt Röcker måtte trække i nødbremsen, da Martin Spelmann fik en friløber, hvilket kostede et rødt kort.

På trods af den blandede start så er optimismen dog stadig høj i Brøndby. Det er endnu ikke sagt højt fra officiel side, men klubben er en seriøs mesterskabskandidat, hvilket fansene da også lader til at mene. I den forgangne uge kunne klubben melde ud, at de har solgt et rekordhøjt antal sæsonkort, så  kulissen kommer i hvert fald til at være i orden i denne sæson.

AC Horsens

De gule fra AC Horsens har været en af denne sæsons positive overraskelser. Horsens har nemlig spillet noget rigtig god fodbold og samtidig leveret flotte resultater. På nuværende tidspunkt ligger de nummer fire i ligaen, og det er bestemt ikke ufortjent.

I sidste uge blev det til 0-0 hjemme imod AaB, og ugen forinden var Horsens uheldige med ikke at slå FC København i Parken i en kamp, der i sidste ende sluttede 1-1.

En af de helt store oplevelser på Horsens-mandskabet har været den 24-årige målmand Jesse Joronen, der blev hentet i engelske Fulham før sæsonen. Den finske landsholdsspiller har ganske enkelt gjort det fremragende for Horsens, og han ligner allerede nu en kæmpegevinst.

I den forgangne uge har Horsens også forlænget den unge angriber Tobias Arndals kontrakt. Den 19-årige angriber kom til klubben på en et-årig kontrakt før denne sæson, men har allerede imponeret så meget, at han er blevet belønnet med en fire-årig kontrakt.

 

Spilforslag

Efter to pointtab i træk vil Brøndby gøre alt for at komme tilbage på hesten igen med en sejr. Brøndby er normalt uhyre stærke på hjemmebane, og Horsens kan godt gå hen og få en lang aften. Gæsterne har dog en god defensiv, og med Joronen i målet kan de sagtens komme til at frustrere de hårdt prøvede Brøndby-spillere. Bet365 tilbyder odds 1,84 på Horsens asian handicap +1,5, hvilket vi hopper på. Dette spil betyder, at spillet er vundet så længe, at Horsens ikke taber med mere end et mål.

Teemu Pukki har ikke scoret siden 3-2 nederlaget på Farum Park til FC Nordsjælland for en måned siden. Finnen kommer dog stadig frem til masser af chancer, og han har tidligere vist, hvor god en angriber han er. Derfor bør han også snart få vendt bøtten. Bookmakeren bet365 tilbyder odds 1,83 på, at Pukki scorer i kampen.

 

Spil på kampen hos bet365 >>