Brøndby – FCK odds: Favoritværdigheden ligger hos gæsterne

Det er endelig tid til 2021s første New Firm, når Brøndby Stadion lægger græs til opgøret mellem Brøndby og FC København. Hjemmeholdet går ind til kampen med to kampe i træk uden sejr, imens gæsterne har masser af momentum efter to kampe med sene mål.

De gul-blå fra Brøndby missede muligheden for at tilbageerobre førstepladsen, da de torsdag spillede 0-0 hjemme imod Randers. Det var en forfærdelig indsats af Brøndby, men de formåede dog at spare flere stamspillere.

Anderledes godt var det hos FCK. Gæsterne har fået fire point i deres seneste to kampe, og allesammen er sikret efter sene mål. Københavnerne har derfor masser af momentum og tro på tingene.

Selvom Brøndby er fire point foran FCK i tabellen, er det københavnerne, der er favoritter. Bookmakeren ComeOn giver odds 2,90 på BIF-sejr, imens der er odds 2,50 på en sejr til FCK. 

 

Spil på derbyet hos ComeOn nu

 

Optakt: Brøndby – FC København

Der er lagt op til et brag af en kamp, når de to ærkerivaler tørner sammen. I de følgende Brøndby – FCK optakt tager vi temperaturen på opgøret, og klæder dig på til at sætte de bedste odds.

 

Nu eller aldrig for vaklende Brøndby-hold

Danske Brøndby IF's officielle logoNiels Frederiksens tropper har imponeret alt og alle i denne sæson, og det er en kæmpe præstation, at de stadig er med i mesterskabskampen. Det hører dog også med til historien, at Brøndby virkelig har haft heldet på deres side i løbet af sæsonen og, det held er måske ved at løbe ud.

Søndagens hjemmehold spillede en elendig kamp, da de torsdag mødte Randers på hjemmebane. Brøndby spillede hele første halvleg uden at have et eneste skud på mål. Det blev bedre i anden halvleg, hvor Brøndby flere gange var tæt på, men bundniveauet var skræmmende.

Imod Randers sparede Niels Frederiksen flere spillere. Han gav blandt andet debut til Michael Lumb og angriber Fallenius. Man må dog forvente, at Brøndby vender tilbage til stærkeste startopstilling imod FCK. Det betyder comeback til folk som Peter Bjur, Kevin Mensah og Josip Radosevic.

Brøndby ser ud til endnu en gang at måtte undvære de to offensivspillere Andreja Pavlovic og Rezan Corlu, der har døjet med småskader i de seneste uger. De er i hvert fald ikke klar til at spille en fuld kamp endnu. Begge er dog kun reservespillere, så det er ingen større katastrofe omend, det skader bredden. Derudover er venstreback Blas Riveros stadig langtidsskadet.

 

FCK kan sætte et angreb ind på titlen

FC Københavns officielle logoDa både Brøndby og FC Midtjylland satte point til i midtugen, tog FCK et stort skridt fremad i tabellen. Københavnerne er nu kun fire point bag Brøndby og fem point bag FC Midtjylland. En sejr over Brøndby vil derfor bringe dem helt ind i guldkampen og de vigtige billetter til Champions League-kvalifikationen.

Selvom FCK slog Vejle i onsdags, krævede det hårdt arbejde. Københavnerne fik først scoret det afgørende mål fire minutter før tid, og det var undervejs tydeligt, at FCK stadig er et stykke fra deres topniveau. De har dog scoret sene mål i deres to seneste kampe, og hvad de mangler i fodboldmæssigt niveau, har de formentlig fået i selvtillid.

Tidligere på sæsonen døjede FCK med et hav af skader, men lazarettet er efterhånden ved at være tømt. Københavnerne må blot undvære højreback Peter Ankersen samt angriber Mikkel Kauffman. Førstnævnte er et stort tab, men Kauffman er blot reserve.

 

Bookmaker tilbud og kampagner

De danske bookmakers har naturligvis flere kampagner ude på kampen. De to bedste finder man hos ComeOn og Mr Green, der begge har boostede odds på kampen. Disse kampagner er begge kun gældende for nye kunder, der ikke tidligere har registreret sig.

Hos ComeOn får du odds 2,10 på, at der bliver scoret mindst ét mål i kampen. Du kan her spille op til 200 kroner på det forhøjede odds, og dermed vinde 420 kroner, hvis der bliver scoret. Gevinsten udbetales uden omsætningskrav, og den kan dermed udbetales med det samme. Du kan læse mere om ComeOns derby odds boost her.

Udover odds boostet hos ComeOn får du som ny spiller også deres almindelige velkomstbonus, der er på 100 procent op til 1.000 kroner.

 

Opret dig hos ComeOn!

 

Hos Mr Green finder du også et stort odds boost på Brøndby – FC København. Her får du odds 5 på et af holdene. Du vælger selv, hvilket hold du vil spille på. Du kan spille op til 50 kroner på det forhøjede odds, og gevinsten udbetales også her uden omsætningskrav. Dermed kan du altså umiddelbart efter kampen udbetale 250 kroner, hvis du vælger rigtigt. Du kan læse mere om Mr Greens odds boost på BIF – FCK her.

 

Opret konto hos Mr Green nu

 

Brøndby – FCK spilforslag

Kampene mellem Brøndby og FCK er altid intense, og denne gang forudser vi også, at det bliver målrigt. FC København har, som beskrevet tidligere, scoret et hav af mål her i foråret, og vi forudser, at den trend fortsætter imod Brøndby. Brøndby er også et hold, der scorer mange mål. Faktisk er FCK og Brøndby de to mest scorende hold i Superligaen i år.

For at gøre det endnu bedre, så er det også to hold, der lukker rigtig mange mål ind. FC København har blot et clean sheet i deres seneste otte kampe i alle turneringer, imens Brøndby har fem clean sheets i deres seneste 24 kampe. Vi anbefaler derfor et spil på over 2,5 mål, hvilket fås til flotte 1,80 hos ComeOn!

Følg kampens spilforslag hos ComeOn!