Superligaen gør klar til at vende tilbage efter længere tids pause. Denne har dog ikke afholdt Brøndby fra at fortsætte med at arbejde bag de lukkede døre. Den danske storklub har således kunne afsløre, at man har indgået et samarbejde med Danske Spil. Danske Spils Oddset er nemlig blevet partner i Brøndby IF. Der er tale om en aftale, som vil løbe de næste tre år. Som Brøndbys administrerende direktør Ole Palmå har forklaret til Brøndbys hjemmeside, er der tale om en aftale, som får betydning for hele klubben.

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

“Aftalen løber de kommende tre år og gælder ikke blot vores Superliga-mandskab, men også for vores kvinder i Gjensidige Kvindeligaen. Med den succes Brøndby IF’s kvindehold har haft igennem mange år, og det momentum kvindefodbold oplever i disse år, så er jeg sikker på, at vi vil se flere og flere partnere og sponsorer, som ser værdien i at være til stede i både herre- og kvindefodbold. Det er et stærkt signal at sende,” lyder det fra Palmå.

Netop Brøndbys kvindehold har været yderst succesfuldt gennem de seneste to årtier. Klubben vandt sit første mesterskab tilbage i 2003. Siden da har man vundet intet mindre en 12 mesterskaber. De er da også regerende mestre i indeværende sæson. Holdet har også gjort sig bemærket på den internationale scene. Man har hele tre gange nået semfinalerne i Champions League. De er derfor et godt udstillingsvindue for Danske Spil.

 

To institutioner i Brøndby

Brøndby og Danske Spil har det til fælles, at de begge har adresse i Brøndby. I bil tager turen fra Danske Spils hovedkvarter til Brøndby Stadion under 10 minutter. Niels Folmann, som er administrerende direktør i Danske Licens Spil A/S, peger da også på parternes fysiske naboskab, som værende en væsentlig faktor.

“Danske Spil og Brøndby IF har været fysiske naboer længe, så nu glæder vi over at rykke endnu tættere på hinanden med denne partneraftale. Klubben har en stor og imponerende tilslutning og opbakning til både Superliga- og kvindeliga-holdet, og det fællesskab vil vi meget gerne være med til at løfte sammen med Brøndby IF,” siger Folmann.

Med parternes tætte geografiske forhold in mente er det naturligvis ikke overraskende, at der også tidligere har været samarbejde mellem dem. Danske Spil plejede at have en bod ved indgangen til Sydside-tribunen, hvor det var muligt at spille. Her kunne man altså smide et par skillinger på en Brøndby-sejr eller en målscorer i kampen.

Samarbejdet kommer som nævnt til at løbe over de næste tre år. I denne periode vil Danske Spil foruden Brøndbys fodboldhold også være involveret i deres Fanzone. Dermed ser Fomann naturligvis store persiktiver i det kommende samarbejde.

“Fra den nye sæson og tre år frem kommer Oddset til at være en engageret partner i klubben på flere måder. Vi vil være en partner for bredden i klubben og ikke kun i forbindelse med Superliga-holdet og -kampene. Derfor har det været en prioritet for os at indgå aftaler om Kvindeligaen-holdet og Fanzonen også. Det harmonerer rigtig godt med Oddsets ambition om at favne bredt og at være en spiludbyder for hele Danmark,” slutter Folmann i interview til Brøndbys hjemmeside.

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Danske Spil i dansk fodbold

Når man har med et firma af Danske Spils størrelse at gøre, er det ikke overraskende, at de har flere jern i ilden i Superligaen. Danske Spil er nemlig også samarbejdspartner i nordjyske AaB. De har desuden også arbejdet sammen med de fleste andre klubber i Superligaen. Danske Spil er som bekendt også sponsor for det danske fodboldlandshold.

 

 

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift