Julen er over os, og det kan selvfølgelig også ses på bookmakernes julekampagner. Hos Danske Spil er de eksempelvis i gavehumør på Boxing Day den 26. december, hvor både nye og eksisterende kunder kan modtage et 100 kroner frit live spil, der blandt andet kan bruges til odds på hvid jul.

Alt det kræver fra din side af er, at du placerer et 100 kroner pre-match væddemål på en af de mange Boxing Day-opgør. Så snart en af kampene er gået i gang, så vil du kunne dit 100 kroner free bet. Bare husk at tjekke det af på din oddskupon, inden at du placerer dit væddemål.

 

Bookmaker is inactive

 

Sådan får du din Boxing Day-gave

Som beskrevet kort i indledningen så er det ganske simpelt at få din forsinkede julegave fra Danske Spil på Boxing Day. Bare følg disse fire simple trin.

  1. Gå til kampagnesiden
  2. Tryk på SPIL NU
  3. Spil 100 kroner pre-match på en af kampene
  4. Få et 100 kroner frit live spil

Vores links og grønne knapper sender dig direkte videre til den rigtige side hos Danske Spil. Herinde finder du en blå knap, hvor på der står SPIL NU. Klik på den og find et godt Boxing Day-væddemål, som du har lyst til at smide 100 kroner efter.

Når det er gjort, skal du sådan set bare vente på, at opgørerne går i gang, og så kan du ellers benytte dig af dit free bet på 100 kroner. Her er der frit valg på alle hylder, da de eneste krav som du skal opfylde er, at alle hundrede kroner placeres på den samme kupon. Dit free bet kan altså ikke deles op.

Eventuelle gevinster vundet via dit frit live spil på 100 kroner er ikke underlagt noget omsætningskrav. Dem kan du altså kvit og frit hæve direkte til din bankkonto. Du får selvfølgelig ikke indsatsen tilbage igen, hvilket vil sige, at hvis du bruger dit free bet på en kupon til odds fem og vinder på kuponen, så får du udbetalt gevinsten på 400 kroner.

 

Regler og vilkår hos Danske Spil

Denne kampagne gælder fra søndag den 23. december til og med onsdag den 26. december 2018. Du kan både benytte tilbuddet på PC, mobil og tablet. Det er derimod ikke muligt at bruge den hos diverse forhandlere rundt omkring i Danmark. Du må godt spille for mere end 100 kroner, men du vil stadig modtage samme størrelse free bet.

Dit pre-match væddemål skal placeres på en af de mange Boxing Day-opgør, og dit free bet kan kun bruges den 26. december på Premier League livebetting. Dine 100 kroner skal spilles på samme kupon og kan altså ikke deles op på flere kuponer. Skulle der opstå problemer kan du altid kontakte Danske Spils kundeservice på telefonnummer 36 37 19 99.

 

Bookmaker is inactive

 

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift