Black Friday: Odds for 50 kr. og få 50 kr. Live Freebet

blackfriday_ds

Det er Black Friday i dag, og da der samtidig spilles to Superliga kampe denne fredag, er det jo oplagt at kombinere Black Friday med et godt odds-tilbud.

Hos Danske Spil kan du spille 50 kr. på én eller begge af dagens Superliga-kampe, som står mellem AaB og Randers samt Horsens og AGF, og når du har gjort dét, modtager du automatisk et 50 kr. Live Free Bet, som du kan bruge til at spille på en af kampene, mens den er i gang.

Du vælger selv hvad du vil spille på, sålænge du spiller før kampstart og på en af dagens to Superliga-kampe. Se odds på AaB vs Randers og Horsens vs AGF forneden eller besøg Oddset nu hos Danske Spil og spil på kampene.

Få 50 kr. free bet til Live >>

 

Odds på Superliga-kampene på Black Friday hos Oddset:

Kamp 1 X 2
AaB vs Randers 2.70 3.25 2.70
Horsens vs AGF 3.25 3.40 2.25

 

Spilforslag til Superliga-kampene på Black Friday

Dagens tidlige Superliga-kamp spilles allerede kl. 18.00 i Aalborg, hvor Randers kommer på besøg. AaB har tabt de tre seneste kampe, mens Randers har vundet deres tre seneste, så det er et hjemmehold i krise, som tager imod et formstærkt Randers-mandskab.

Danske Spil har jævnbyrdige odds på begge hold lige nu, og i vores optik er der et rigtigt flot odds 2.70 på Randers.

I Horsens er det AGF som kommer på besøg kl. 20.15, og her er gæsterne favoritter til trods for en mildest talt elendig udebanestatistik. Vi går tættere på Horsens vs AGF i Dagens Spilforslag, men helt kort fortalt, er vi begejstrede over at få odds 3.25 på Horsens-sejr, når AGFs udebanestatistik i denne sæson hedder 1-2-6.

Horsens har hvad der skal til for at slå “De Hvii’e” fra Fredensvang, men AGF er altid uberegnelige, og man skal selvfølgelig ikke udelukke at Riddersholm og Co. får alle tre point med hjem.

odds_kupon

 

Vores kupon:

AaB vs Randers – Odds 2.70

Horsens vs AGF – Odds 3.25

Samlet odds: 8.77

Indsats: 50 kr.

Potentiel gevinst: 438 kr. + 50 kr. Live Freebet

 

Få 50 kr. free bet til Live >>

 

Stillingen i Superligaen:

Indlæser...

 

danske-spil-oddset-580x330