Ventetiden er forbi og Superliga-bolden ruller endelig igen i det danske land. Superliga-sæsonen anno 2017/18 sparkes i gang fredag d. 14. juli på Ceres Park i Aarhus, hvor den står på østjysk lokalopgør mellem AGF og AC Horsens.

AGF havde godt styr på Horsens i sidste sæson, hvor aarhusianerne også sluttede godt af i modsætning til Horsens, og det gør AGF til store odds-favoritter til Superliga-premieren i Aarhus.

Ser vi på odds på AGF vs AC Horsens, er der lige nu odds 1.65 på AGF, 3.75 på uafgjort og odds 5.50 på gæsterne fra Horsens. Kampen vises på TV3 Sport 1 med kick-off kl. 18.00.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: AGF vs AC Horsens

AGF sluttede foråret og nedrykningsspillet af med bravour, hvor man gik igennem de sidste syv kampe uden nederlag. Det var i sidste ende med til at sikre De Hviii’e endnu en sæson i den bedste række, og i sommerens transfervindue, har AGF forstærket sig med stærke profiler som Pierre Kanstrup og Jakob Ankersen. Derudover har AGF hentet Frederik Møller på en fri transfer i netop Horsens, og han får altså muligheden for Superliga-debut for AGF mod sin gamle klub.

Kanstrup, Ankersen og Møller er tre kærkomne forstærkninger til AGFs trup. Hele 8 spillere har nemlig forladt AGF i sommer, heriblandt en række spillere som var mere eller mindre faste omkring startopstillingen. Bl.a. har man sorteret Thomas Juel-Nielsen fra, selv om han havde et suverænt forår og mange AGF-fans tilskrev ham kreditten for, at der endelig kom styr på forsvaret. Derudover har AGF sagt farvel til f.eks. Stephan Petersen, Danny Olsen og Elmar Bjarnason.

I Horsens var det rigtigt tæt på at gå galt i sidste sæson. I en regulær gyser mod Vendsyssel klarede Horsens frisag i sidste øjeblik, men der skal andre boller på suppen hos Bo Henriksens tropper, som har varmet op til sæsonen med to testkampe mod SønderjyskE og Randers FC. De blev tabt med 3-0 og 5-0, så det kan se ud til, at Horsens fortsætter den dårlige stime som prægede holdet gennem hele foråret.

 

Spilforslag til kampen

Selv om AGF kommer til at skulle bruge tid på at spille holdet sammen igen efter sommerpausen og de mange udskiftninger, kan man sige det samme om Horsens. Derudover har AGF set fornuftige ud i optakten, mens Horsens har fået nogle gevaldige snittere, som må gøre ondt på selvtilliden ovenpå sidste sæsons nedrykningskamp.

Vi tipper en sejr til AGF i Superliga-premieren på Ceres Park i Aarhus. Det kan meget vel blive med et clean sheet til AGF-keeper Jovanovic, for Horsens har ikke haft meget at skyde med offensivt i lang tid.

Odds.dk spilforslag:

  • AGF vinder: 1.65
  • Ciffertips 2-0: 7.00
  • Resultat/begge hold scorer (AGF/Nej): 2.50

Spil på kampen hos bet365.dk >>