Det kommer næppe bag på mange, at en betting side er en webside, hvor man kan bette. Så langt er de fleste formodentlig allerede med. På diverse betting sider kan du naturligvis først og fremmest oddse på sportsbegivenheder. Man vil dog også kunne finde odds på større begivenheder som Melodi Grand Prix, X Factor, Folketingsvalg og meget mere. Når det kommer til betting, er det som oftest kun fantasien, der sætter grænserne. Hvis nok mennesker taler om noget, kan man typisk bette på det hos en af de danske betting sider.

De bedste betting sider i Danmark

500 DKKTotal Bonus
Få 100 % op til 500 kr. i velkomstbonus. Indbetaling + bonus skal gennemspilles seks gange til min. odds 1,50. Indsætter du 500 kr., skal du altså spille for 6.000 kr.
800 kr. DKKTotal Bonus
Få 100 % op til 800 kr. i velkomstbonus. Indbetaling + bonus skal omsættes fem gange til min. odds 1,80. Indbetaler du 800 kr. skal du altså spille for 8.000 kr.
500 DKKTotal Bonus
Gælder kun nye spillere | Omsæt for 500 kr. til minimum odds 1.80 for at få dit freebet | Gevinst af freebet udbetales uden omsætningskrav | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+
1.000 DKKTotal Bonus
100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonus og indbetaling skal omsættes otte gange til mindst odds 1,95 indenfor 90 dage.
DKKTotal Bonus
Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Indbetaling + bonus skal omsættes 5 gange til min. odds 1,80. Indsætter du 1.000 kr., skal du altså spille for 10.000 kr.
500 DKKTotal Bonus
Indbetal penge og sæt et væddemål til mindst odds 1,80. Mr Green giver dig et ekstrabet, der matcher værdien af dit første væddemål med op til 500 kr., når det er afgjort.
500 DKKTotal Bonus
Få 100 % op til 500 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles ti gange til min. odds 1,70 indenfor 60 dage.
DKKTotal Bonus
Stor bonusTotal Bonus
1.000 DKKTotal Bonus
Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonussen skal gennemspilles otte gange til min. odds 1.40 indenfor 60 dage.
500 DKKTotal Bonus
Minimum indbetaling på 100 kr. ved brug af tilbudskode • Et kvalificerende bet er en ”real money”-indsats på mindst 100 kr. placeret på hvilket som helst sportsmarked med et odds på minimum 1.5 • Freebet, der krediteres ved afgjorte bets, udløber efter 7 dage • Maks. gevinst ved brug af bonus er 3000 kr. ekskl. Jackpot • Indbetalingsmetoder og udbetalingsbegrænsninger gælder og alle & vilkår gælder.

Betting sider med dansk licens

Vi har efterhånden et stort udvalg af bookmakere med dansk licens, som opererer i Danmark. For at gøre live lettere for dig som spiller, har vi lavet en liste over de bedste af disse. Bookmakere på det danske marked skal være i besiddelse af en gyldig spillelicens fra Spillemyndigheden. Hvis en bookmaker har denne licens, kan man vide sig sikker på, at de overholder de eksisterende krav. Betting siderne skal blandt andet betale afgifter til den danske stat. De skal ydermere betale skat i Danmark. Det giver spillerne den store fordel, at de ikke skal betale skat af deres gevinster, som er  vundet på en betting side med dansk licens.

I denne guide over de bedste danske betting sider, vil man let kunne danne sig et overblik over, hvem man kan spille hos. Vi vil naturligvis også komme ind på de forskellige velkomstbonusser, som man vil blive mødt med, når man opretter en ny konto på en betting side.

 

Hvorfor vælge en betting side?

Internettet har ændret mange aspekter af vores hverdag gennem de seneste årtier. Derfor er det naturligvis ikke overraskende, at dette også er tilfældet, når det kommer til betting. Bettingindustrien har undergået en massiv forvandling netop gennem de seneste årtier. Internettet har gjort det muligt at få mange flere udbydere på banen, når det kommer til betting.

I dansk bettings spæde begyndelse havde danskerne kun et valg, når der skulle spilles på sport. Her er naturligvis tale om den ikoniske Tips 13. Foruden det stærkt begrænsede udvalg, var man også afhængig af butikkernes åbningstider, da den loka købmand var det eneste sted, hvor man kunne spille. Internettet og dets betting siders indtog har gjort det muligt at spille alle døgnets timer. Dermed skal man ikke længere væbne sig med tålmodighed, hvis man pludselig opdager et spil med særligt gode odds. Det er også en fordel for spillerne, at der er kommet flere bookmakere på markedet, så der er konkurrence mellem disse om spillernes gunst.

Det siger altså nærmest sig selv, at der er mange fordele ved at spille hos en betting side fremfor nede i kiosken. Skulle man alligevel have lyst til at høre et par af disse, vil vi her komme med et par af disse:

Der er altid åbent

Som kunde hos en betting side skal man ikke tilpasse sig efter åbningstider, når man vil bette. Betting siderne er nemlig altid åbne, så du kan bare hoppe ind og spille, lige når det passer dig. Dermed kan du så til med det samme, hvis man pludselig får en åbenbaring om et godt spil. Det kræver bare, at man har en computer, ipad eller mobil inden for rækkevidde. I og med at man bare kan bette fra sit eget hjem, eller hvor man nu lige befinder sig, slipper man også for at skulle tage den turen ned i kiosken. Dette er naturligvis også at foretrække, når vejrguderne raser. Da kan man nemlig bare blive inde og live bette eller lignende, mens man ser kampen.

 

Sikkerheden er i top hos betting siderne

En af de helt store fordele ved en betting side er naturligvis, at alt foregår digitalt. Det fjerner nemlig en del af de risici, som der var ved det traditionelle mere fysiske system. Her kunne man eksempelvis risikere, at man tabte sin kupon, eller at denne kom en tur i vaskemaskinen. Sådanne potentielle katastrofe er taget ud af ligningen, når man spiller ved en online betting side i Danmark. Her gemmes din fordel nemlig automatisk hos bookmakeren, så du skal ikke til at gennemrode det halve af hjemmet for at finde den.

Når man så skulle være så dygtig, at man har vundet på sit spil, slipper man også for turen ned i kiosken for at indløse gevinsten. Denne udbetales selvsagt bare til ens spilkonto, hvorefter man frift kan råde over sine penge.

 

Det er lige meget, hvor du er

Når du benytter en betting side, er en af de store fordele som nævnt, at du kan bette, nærmest ligegyldig, hvor i landet du befinder dig. Du vil nemlig altid kunne benytte dig af mobil betting. Det gør naturligvis også det hele en del lettere, da man jo som oftest har mobilen lige ved hånden. Dermed kan du altså spille uanset, om du ligger hjemme i sengen en søndag morgen, er til frokostpause eller sidder i toget på vej til arbejde. Når du spiller via din mobil fremfor computeren, har du også den fordel, at du ikke skal bruge NemID for at logge ind, hvilket også gør hele processen en del lettere.

 

Live betting hos betting siderne

Vi kan naturligvis ikke tale om fordelene ved betting siderne uden at komme ind på live betting. Ved at live bette hos en betting side, kan man spille på kampene, mens disse er i fuld gang. Dette giver naturligvis visse fordele, da det giver dig som spiller muligheden for at se kampen lidt an, inden du slår til med dit væddemål. Oddsene vil nemlig konstant ændres i tagt med, at kampen er undervejs. Du kan naturligvis live bette på så godt som alle sportsbegivenheder, så heller ikke her behøver man begrænse sig.

Ved at live bette hos en betting side sikrer du dig naturligvis også, at du altid kommer til at være i besiddelse af de nyeste odds. Det gør det naturligvis en del lettere, når man skal bestemme sig for, hvad man ønsker at spille på. En anden nyttig ting er, at du altid vil kunne se, hvilke kampe, der er aflyst samt have det fulde overblik over, hvilke spil der udbydes på de forskellige kampe.

Sidder man og har observeret noget, som betting siderne endnu ikke har fået med i deres beregninger, har man også gode muligheder for at komme dem i forkøbet, når man spiller online. Det kan eksempelvis handle om, hvem der vinder halvlegen, får næste hjørnespark eller lignende. Det er som nævnt nærmest udelukkende fantasien, der sætter grænser for mulighederne. De danske betting siders live betting bør derfor være lige noget for spillerne, som gerne vil se kampen an, inden de slår til.

 

Tilbud og bonusser

Som ny kunde hos en betting side vil man altid få tilbudt en velkomstbonus. Denne vil oftest lyde på, at man får sit indskud fordoblet. Det vil sige, at hvis man sætter 1000 kroner ind på sin konto får man 1.000 af betting siden. Således har man altså 2.000 kroner til at spille for. Der er dog den krølle på halen, at man som oftest skal omsætte disse penge x-antal gange til et bestemt minimumsodds. Man skal dog huske på, at det reelt er gratis penge, som får til at spille for.

Er man en dygtig spiller, kan man sagtens tjene gode penge på at spille sin bonus igennem. Hvis man skulle ende med at tabe bonusser er det derfor heller ingen større katastrofe. Du skal være opmærksom på, at de individuelle bookmakere har deres egne bonusregler. Du bør naturligvis læse disse igennem, inden du benytter bonusser.

Bonusser kommer til i forbindelse med store sportsbegivenheder som Champions League, EM og Premier League. Her kan du ofte vinde free bets, hvor du får dine penge igen, hvis du taber – også kendt som et risikofrit væddemål. Hos de danske betting sider får du med andre ord helt andre og favorable muligheder i forhold til dem, som de har ved traditionelt fysisk spil.

 

Det skal man kigge efter, når man vælger betting side

Det man først og fremmest bør sikre sig er, at en betting side har dansk licens. Det betyder som nævnt, at den pågældende bookmaker betaler skat i Danmark, og at dine gevinster dermed vil være skattefrie. Her på Odds.dk henviser vi til betting sider, som har dansk licens og derved bidrager til fællesskabet i Danmark. I og med at betting siderne er underlagt dansk lovgivning, kan man også vide sig sikker på, at ens penge er sikret i tilfælde af konkurs eller andre uforudsete hændelser.

Vi har her på siden anmeldelser af de forskellige bookmakeres danske betting sider. Vi anbefaler, at man giver dem et kig for at finde ud af, hvilken af dem passer bedst til den spillertyper, man er.

 

Hvordan finder du en god bookmaker?

En af de ting som naturligvis er oplagt at kigge efter, når man skal vælge en betting side er naturligvis dennes velkomstbonus. Der findes som nævnt flere forskellige typer velkomstbonusser, så det gælder om at finde den, som passer bedst til ens egen spillestil. Der er naturligvis også flere ting, som man skal have med i sine overvejelser. Man skal blandt andet sikre sig, at den pågældende betting sides spiludvalg stemmer overens med, hvad man har lyst til at spille på. Der er desuden flere betting sider, som livestreamer kampe fra nogle af de største ligaer i Europa samt meget andet sport. Dette kan man således se ganske gratis så længe man har en spilkonto på siden.

Foruden deres velkomstbonusser er der naturligvis også mange andre kampagner på bookmakernes betting sider. Her vil man ofte blive tilbud fordele som odds boost, risikofrie spil og meget mere. Disse præmier vil ofte blive udbetalt i form af freebets, som man så passende kan bruge til at vinde endnu mere. På betting siderne vil man også ofte blive mødt med eksklusive kampagner for den pågældende sides eksisterende kunder. Det kan være i form af en quiz eller en predictor, hvor man også ofte vil kunne vinde freebets. Disse tiltag er endda ofte gratis. Vi her på Odds.dk vil altid holde vores læsere opdateret, når der er et nyt og godt tilbud hos en af de danske betting sider på markedet.