Betsafe_Danmark_vs_Sverige_2

Tirsdag aften går det løs igen i Parken, hvor Danmark skal forsøge at sikre sig billetten til EM 2016 i Frankrig mod Sverige.

Det er uden sammenligning en af de største fodboldkampe på dansk jord nogensinde, og det kan også mærkes hos Betsafe, hvor der er et lækkert tilbud på den store kamp.

Få 200 kr. risikofrit væddemål Danmark vs Sverige hos Betsafe, hvor du får pengene tilbage som en bonus, hvis du ikke vinder på det kvalificerende væddemål.

Tilmeld dig tilbuddet og spil præcist 200 kr. på enten 1, X eller 2 hos Betsafe, og få 200 nye kroner at spille for, hvis du er uheldig at tabe.

Du tilmelder dig på kampagnesiden under Red Hot Offers hos Betsafe.

 

Få 200 kr. risikofrit væddemål her >>

 

 

Betsafes odds på Danmark vs Sverige

Hos Betsafe har man netop nu 119 odds-markeder på kampen, hvilket betyder, udvalget af odds på Danmark vs Sverige er kæmpe stort.

Betsafe belønner en dansk sejr med odds 2.15, hvilket gør Danmark til forholdsvis stor favorit.

Sverige giver til gengæld et højt odds for sejr – nemlig odds 3.40 – hvilket selvfølgelig skyldes, at Sverige ikke er tvunget til at vinde denne kamp for at gå videre til EM.

Uafgjort giver odds 3.20, og med 2-1 i bagagen fra det første opgør, kan svenskerne netop nøjes med uafgjort i Parken, og stadig kvalificere sig til næste sommers store fodboldfestival i Frankrig.

Sådan skal det selvfølgelig ikke gå, og Danmark viste da også til tider flot fodboldspil i en svær udekamp i Stockholm i lørdag. Det forventer vi bliver endnu bedre i Parken, hvor svenskerne forhåbentligt er tvunget til at forsvare den spinkle 2-1 føring hjem.

2-1 er i sandhed den værste føring at tage med sig fra et dobbeltopgør som dette, for en dansk sejr på bare 1-0 vil nu være nok til at gå videre på reglen om udebanemål, uden at Sverige får chancen for at vende opgøret i forlænget spilletid. I den forstand havde 1-0 været et bedre udgangspunkt, og vi kan glæde os ekstra meget over Nicolai Jørgensens vigtige scoring i det 82. minut i lørdag.

1-0 til Danmark giver i øvrigt odds 6.00 hos Betsafe, mens 2-0 til Danmark giver odds 8.50.

Besøg Betsafe nu og se alle odds på kampen, og husk samtidigt at tilmelde dig tilbuddet om 200 kr. risikofrit væddemål på Danmark vs Sverige.

 

Besøg Betsafe.dk >>

 

* Regler og vilkår gælder for dette tilbud

betsafe-black-580x330