Vind op til 600 kroner på scoring i Spurs – Arsenal med Betfair

Nye danske kunder hos Betfairs Sportsbook tilbydes boostede odds 2,00 på, at der scores minimum ét mål i kampen mellem Tottenham og Arsenal. Man vil kunne spille op til 300 kroner på dette med denne kampagne. Det vil med andre ord sige, at man vil kunne vinde op til 600 kroner på, at der scores i kampen. Det oprindelige odds løs på 1,03. Dette bliver dermed næsten fordoblet, når man gør brug af dette tilbud.

 

Få odds 2,00 på mål i kampen hos Betfair

 

Sådan får du odds boost over 0,5 mål i Tottenham – Arsenal

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Sportsbook.
  2. Du skal oprette dig med promokoden ZFBK1B.
  3. Du skal bruge dit første spil på, at der scores over 0,5 mål i Tottenham – Arsenal.
  4. Dit væddemål skal være på minimum 300 kroner og placeret inden kampstart.
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Sportsbook.
  6. Hvis dit væddemål går hjem boostes oddset  til 2,00.
  7. Hvis væddemålet går hjem bliver indsatsen udbetalt til ens konto i kontanter, mens gevinsten gives i form af et gratis spil.
  8. Det gratis spil er tilgængeligt i 90 dage og skal gennemspilles én gang til minimum odds 1,50.

 

 

Derfor scores der i Tottenham – Arsenal

Tottenham spillede i sidste runde 0-0 med Chelsea. Det er værd at bemærke, at det var deres første nulløsning i en sæson, som allerede har budt på 19 kampe for Spurs. De tog dog revanche efter 0-0-kampen med en vild 3-3-kamp mod østrigske Linz i Europa League, så målstøvlerne er i den grad fundet frem igen.

Arsenal er i store problemer i Premier League, hvor man blot har vundet fire af sine ti kampe. De sidste fem kampe har blot budt på fire point, hvilket naturligvis er under al kritik. Her har det absolutte lavpunkt været et 3-0-nederlag hjemme mod Aston Villa. Derfor tyder alt på, at de kommer i store problemer mod et Spurs-hold, som endelig har fundet melodien under Mourinho.

The North London Derby er desuden ikke et opgør, der har for vane at ende uden mål. I alle turneringer er de seneste 26 opgør mellem Tottenham og Arsenal faktisk endt med en scoring. Det vil sige, at vi skal helt tilbage til februar 2009 for at finde sidste nulløsning. Vi mener da også, at pilen i høj grad peger mod endnu et opgør med mål.

 

Få odds 2,00 på over 0,5 mål hos Betfair

 

Regler og vilkår

Dette tilbud er udelukkende for nye danske spillere hos Betfairs Sportsbook. Når man skal benytte tilbuddet, skal man gøre brug af promokoden ZFBK1B i forbindelse med oprettelsen af ens nye konto ved Betfairs Sportsbook. Man vil ikke have mulighed for at deltage, hvis man er tidligere kunde hos Betfair. I tilfælde af at man forsøger at deltage ved brug af en dobbelt konto eller gør brug af mere end én konto, kan Betfair tilbageholde ens gevinster.

Kravet for at deltage er, at man med sit første spil spiller på over 0,5 mål i kampen mellem Tottenham og Arsenal. Dette skal være et væddemål, som er foretaget før kampstart. Kampen starter søndag den 6. december klokken 17.30. Det vil maksimalt være muligt at spille 300 kroner i forbindelse med dette tilbud. I tilfælde af at man vælger at spille for mere end 300 kroner, vil det medføre, at det fortsat kun er de 300 kroner, som vil blive boostet.

Man skal være opmærksom på, at det ikke vil være muligt at benytte spil foretaget på Betfairs Spillebørs med dette tilbud. Man vil ikke kunne foretage sin indbetaling med en bonus. Hvis man vælger at benytte cash-out-funktionen, vil det betyde, at ens væddemål ikke længere vil blive boostet.

 

Regler for gratis spil

Hvis man vinder på sit kvalificerende væddemål, vil man få sit indskud udbetalt i form af kontanter. Gevinsten vil blive udbetalt i form af et gratis spil. Denne udbetaling vil ske inden for 24 timer. Herefter skal man gøre brug af sit gratis spil inden for et tidsrum af 90 dage. Dette kan benyttes på spil på Betfairs Sportsbook.

Man skal være opmærksom på, at det udelukkende kan bruges på single- og multispil. Oddset på væddemålet skal være til minimum 1,50.  Vælger man at spille multispil, skal mindst et af væddemålet, som indgår i dette være til minimum odds 1,50.

Man skal være opmærksom på, at har man et gratis spil stående på sin konto, vil dette blive brugt til at betale det første kvalificerede væddemål. Dette væddemål skal desuden være afgjort inden for 90 dage. Hvis man vinder på det kvalificerede væddemål, vil gevinsterne fra dette blive sat ind på ens hovedkonto.

Skulle ens væddemål foretaget med det gratis spil blive annulleret, vil man få det gratis spil retur. Man skal da være opmærksom på, at dette ikke længere vil tælle med i forhold til kravet om gennemspil. Vælger man at benytte funktionen cash-out, vil det også medføre, at ens spil ikke længere vil være gældende i forhold til gennemspilskravet. Det vil desuden ikke være muligt at foretage indbetalinger med Neteller eller Moneybookers, når man gør brug af denne kampagne. Tilbuddet kan ydermere til enhver tid annulleres af Betfair.

 

Få odds 2,00 på mål i kampen hos Betfair

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe