Spil 550 kroner på Juventus-Inter hos Betfair

Der venter en særdeles vigtig kamp for Christian Eriksen og resten af Inter-holdet, når de besøger Juventus. I forbindelse med kampen tilbyder Betfair nye kunder et risikofrit spil på op  Inden kampen er Juventus på førstepladsen i Seria A, hvor de er seks point foran Inter, som dog har en kamp i hånden. Dermed vil en sejr til Inter booste deres mesterskabschancer betragteligt, mens et nederlag vil være tæt på katastrofalt i forhold til drømmen om mesterskabet.

 

 

Betfair Campaign - Juventus v Inter

 

 

Sådan får du dit risikofrie spil hos Betfair

  1. Opret dig hos Betfairs Spillebørs.
  2. Du skal være ny kunde.
  3. Opret dig med promokoden FEODK5.
  4. Spil på udfaldet af kampen mellem Juventus og Inter på Spillebørsen.
  5. Spil for minimum 550 kroner.
  6. Få 550 kroner retur, hvis væddemålet ikke går hjem.

 

Det kan du bruge dit risikofrie spil på

Der er som nævnt lagt op til en intens kamp om det italienske mesterskab på Allianz Stadium. Det gør det ikke mindre interessant, at Inter nærmest er pisket til at vinde. Juventus er blot ét point foran Lazio, så de kan heller ikke være tilfredse med et uafgjort resultat. I midtugen tabte Juventus på skuffende vis 1-0 ude mod franske Lyon i Champions League ottendedels finalen. Inter var anderledes succesfulde, da de med en 2-1-sejr på hjemmebane mod bulgarske Ludogorets sikrede sig avancement i Europa League. Det bliver unden tvivl tæt mellem de to hold. Vi vover dog pelsen og siger, at Juventus trækker det længste strå i denne for det italienske mesterskab så vigtige kamp.

Juventus er skræmmende på hjemmebane

Juventus har smidt point i seks af deres 25 ligakampe. De har tabt tre og spillet tre uafgjort. Det er dog bemærkelsesværdigt, at blot ét af disse point tab er kommet på hjemmebanen Allianz Stadium. Det var tilbage i starten af december, da man spillede 1-1 med Sassuolo. Dermed er Juventus altså ret så skræmmende på eget græs. Det får de også brug for at være. De får nemlig besøg af ligaens bedste udehold. I deres seneste kamp tabte Inter sæsonens første udekamp. Det skete i et 2-1-nederlag til Lazio. Inters imponerende statistik faldt altså, da man mødte et af øvrige tre absolutte tophold. Det tror vi som nævnt vil gentage sig mod Juventus.

Ronaldo er brændvarm

Cristiano Ronaldo er nummer to på topscorerlisten. Kun Immobile er foran portugiseren med sine vanvittige 27 mål. Ronaldo er til gengæld i topform. Han har således scoret i sine seneste 11 kampe i Serie A. I disse 11 kampe er det blevet til hele 16 scoringer fra Ronaldo. Alt i alt har Ronaldo lavet 21 mål på 21 kampe i Serie A. Det statistik tror vi, at han kan bygge videre på i søndagens topkamp. Inter var som sagt godt kørende inden kampen mod Lazio, men vi tror, at de bukker under for presset mod Juventus. En sejr til Juventus giver i skrivende stund odds 2,3 på Betfairs Spillebørs.

 

 

Opret dig hos Betfair

 

 

Regler og vilkår

Dette spil er kun for nye danske kunder, som endnu ikke har haft en konto op Betfairs Spillebørs. Du skal benytte bonuskoden FEODK5 for kunne tage del i kampagnen. Dit første indskud skal være på minimum 550 kroner for at være kvalificeret til kampagnen. Du skal være opmærksom på, at hvis spiller for mindre 550 kroner, vil du ikke få dit tabte indskud retur. Spiller du derimod for mere end 550 kroner, vil du stadig få 550 kroner retur, hvis dit væddemål ikke gå hjem. Dit kvalificerede væddemål skal være et singlespil på Betfairs Spillebørs. Hvis du spiller væddemålet som Sportsbook, mulispil eller lignende, vil dette ikke være kvalificeret til at deltage i kampagnen. Du skal være opmærksom på, at dit spil skal være placeret senest syv dage inden for din kontos oprettelse.

Hvis dit spil annuelleres, eller i tilfælde af, at dette ikke accpepteres, vil det ikke være gældende i kampagnen. I tilfælde af, at du placerer to kvalificerede væddemål inden for samme tidspunkt, vil det af disse som først afgøres være gældende. Der kan kun foretages én tilmelding per kunde, familie, husstand, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingskonto samt delt computer. Du skal være opmærksom på, at Betfair til enhver tid kan annullere tilmelding fra konkurrencen i tilfælde af. at de vurderer, at der er tegn på misbrug af tilbuddet. Betfair har ydermere ret til at tilbagekalde eller ændre vilkår i konkurrencer og kampagner.

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe