Få boostede odds 2,00 på scoring i Horsens – Brøndby med Betfair

Som ny dansk spiller på Betfair Sportsbook vil man kunne få boostede odds til 2,00 på, at der bliver scoret, når Brøndby gæster AC Horsens. I forbindelse med kampagnen vil man kunne spille 300 kroner. Dermed er der en mulig gevinst på op til 600 kroner at hente med dette tilbud. Disse vil blive udbetalt i form af et gratis spil.

 

Få odds 2,00 på mål i kampen hos Betfair

 

Sådan får du odds boost over 0,5 mål i AC Horsens – Brøndby IF

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Sportsbook.
  2. Du skal oprette dig med promokoden ZFBQAB.
  3. Du skal bruge dit første spil på, at der scores over 0,5 mål i AC Horsens – Brøndby IF.
  4. Dit væddemål kan være på maksimum 300 kroner og placeret inden kampstart.
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Sportsbook.
  6. Hvis dit væddemål går hjem boostes oddset  til 2,00 mod det originale odds 1,01.
  7. Hvis væddemålet går hjem bliver indsatsen udbetalt til ens konto i kontanter, mens gevinsten gives i form af et gratis spil.
  8. Det gratis spil er tilgængeligt i 90 dage og skal gennemspilles én gang på Betfairs Sportsbook til minimum odds 1,50.

 

 

Derfor scores der i AC Horsens – Brøndby IF

Med blot seks point fra de første 12 kampe og hele otte op til tiendepladsen, er Horsens i store problemer. Det er blevet til en 3-1-sejr over rivalerne Vejle og tre uafgjort og så ellers lutter nederlag. I de sidste to kampe har man tabt til AGF i ligaen og pokalen med henholdsvis 1-2 og 0-1.

Brøndby havde også en nedtur af de store i pokalen, hvor man i forlænget spilletid blev sendt ud af Fremad Amager fra den næstbedste række. I Superligaen er det ellers fornuftigt ud for Brøndby, som inden denne runde indtog andenpladsen.

Opgørene mellem Horsens og Brøndby har for vane at være ganske målrige og underholdende. Det mest prominente eksempel er kampen på CASA Arena fra 2018, hvor to sene scoringer af Horsens’ Kjartan Finnbogason gjorde det til 2-2 og reelt sendte guldet til Herning.

De efterfølgende fem kampe har budt på tre sejre til Horsens og to til Brøndby. Man skal desuden helt tilbage til 1. maj 2011 for at finde sidste målløse opgør mellem holdene. Det er vel at mærke intet mindre en 17 kampe. Med Horsens’ ringe sæsonstart in mente og Brøndbys gode placering i ligaen, skal det nok blive endnu en dramatisk aften på CASA Arena i Horsens.

 

Få odds 2,00 på over 0,5 mål hos Betfair

 

Regler og vilkår

Denne kampagne er kun for nye danske spillere på Betfairs Sportsbook. I forbindelse med oprettelsen skal man benytte promokoden ZFBQAB. Man vil ikke kunne deltage, hvis man er tidligere kunde hos Betfair. Forsøger man at deltage via en dobbeltkonto eller mere end en konto, kan Betfair tilbageholde ens gevinster.

Det er kun væddemål, som er foretaget med ens første spil på over 0,5 mål i kampen mellem Horsens og Brøndby, som vil være gældende. Dette spil skal desuden være placeringer inden kampstart. For denne kamp vil det sige inden den 20. december klokken 20.00. Man vil maksimalt kunne spille 300 kroner med dette tilbud. Spiller man for mere, vil det fortsat være de 300 kroner der boostes.

Man vil ikke kunne deltage i kampagnen via spil på Betfairs Spillebørs. Desuden vil det ikke være muligt at foretage sin indbetaling med en bonus. Skulle man vælge at bruge funktionen cash-out, vil det betyde, at væddemålet ikke længere boostes.

 

Regler for gratis spil

Vinder man på sit kvalificerede væddemål, får man indskuddet retur i form af kontanter. Man vil desuden få sin gevinst udbetalt som et gratis spil. Det vil ske inden for 24 timer. Man vil herefter have 90 dage til at benytte dette. Det skal bruges på Betfairs Sportsbook.

Det gratis spil kan benyttes på single og multispil. Minimumsoddset er på 1,50. Vælger man at spille det som multispil skal man være opmærksom på, at mindst et af væddemålene skal være til mindst odds 1,50.

Når man har et gratis spil stående på sin konto, vil dette blive brugt til at betale det først mulige spil. Det skal være afgjort inden der er gået 90 dage. Vinder man på dette væddemål, vil man få gevinsten sat ind på sin hovedkonto.

Hvis ens væddemål skulle blive annulleret, vil man få sit gratis spil retur. Dette gratis spil vil da ikke længere tælle med i gennemspilskravet. Brug af cash-out-funktionen vil medføre, at spillet ikke længere vil være gældende i forbindelse med kravet om gennemspil. Man skal være opmærksom på, at det ikke er muligt at foretage indbetalinger med Neteller eller Moneybookers, når man gør brug af denne kampagne. Betfair har til ret til at annullere kampagnen til enhver tid.

 

Få odds 2,00 på mål i kampen hos Betfair

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe