Spil 250 risikofrie kroner på Champions League-finalen med Betfair

Nye kunder hos Betfair Spillebørs kan spille 250 risikofrie kroner på Champions League-finalen mellem PSG og Bayern München. Det vil sige, at du kan spille 250 kroner på finalen, og hvis dit væddemål ikke går hjem, så får du pengene tilbage på din konto efter kampen uden omsætningskrav. Dem kan du frit udbetale igen, eller forsøge lykken på noget nyt. Du har altså alt at vinde.

 

Spil risikofrit på CL-finalen her

 

Sådan spiller du risikofrit på PSG-Bayern München

  1. Gå til betfair.dk og opret konto
  2. Benyt dig af promokoden FEODK2
  3. Du skal bruge dit første spil på at spille på kampen mellem Paris Saint-Germain og Bayern München
  4. Dit væddemål skal være på minimum 250 kroner
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Spillebørs
  6. Hvis dit væddemål ikke går hjem får du 250 kroner retur uden omsætningskrav

 

Betfiar kampagne til CL Finalen 2020

 

Det skal du bruge dit risikofriespil på

Med to hold med så store offensive kvaliteter ligger det lige for at foreslå et spil, som involverer mål. En mand som er nærmest synonym med mål er Robert Lewandowski. Polakken har scoret intet mindre end 15 mål i dette års Champions League. Det er vel at mærke sket på blot ni kampe.

Derfor er et spil på, at Lewandowski scorer til odds 1,78 hos Betfair et fornuftigt spil. Med 15 mål på ni kampe kommer det næppe som nogen overraskelse, at han har scoret i samtlige ni kampe. Værst gik det udover Røde Stjerne. I Bayerns udekamp mod dem, scorede Lewandowski fire gange i en 6-0-sejr.

Polakken har generelt været ustoppelig gennem denne sæson. Han har i alt scoret hele 55 mål på 46 kampe i alle turneringer. I seneste kamp mod Lyon blev det til en scoring og en assist for Lewandowski. Man skal faktisk tilbage til den 26. maj for at finde en dag, hvor han ikke scorede.

Derfor ville vi blive ret så overraskede, hvis polakken ikke atter er på pletten i denne storkamp.

 

Regler og vilkår for risikofrit spil

Man skal være opmærksom på, at denne kampagne udelukkende er tiltænkt danske spillere på Betfairs spillebørs. Hvis man ønsker at gøre brug af denne, skal man benytte promokoden FEODK2. Man skal herefter fortage sig første indskud, som skal lyde på minimum 250. Vælger man at spille for mindre end 250 kroner, skal man man være opmærksom på, at ens spil da ikke vil være kvalificeret til dette tilbud. Skulle man ønske at spille for mere end 250 kroner, vil man stadig får 250 kroner retur, hvis man taber til risikofrie væddemål.

Denne kampagne gædler eksklusivt for kampen mellem Paris Saint-Germain og Bayern München. Her skal vel at mærke være tale om Champions Leauge-finalen, som spilles søndag den 23. august. Der skal ydermere være tale om spil, som er placeret på Betfairs Spillebørs. Hvis man skulle vælge at foretage sit væddemål som Sportsbook, multispil eller lignende, skal man være opmærksom på, at dette ikke vil være gældende i forbindelse med kampagnen.

Alle kvalificerede væddemål skal være foretaget inden for syv dage af ens kontos oprettelse. Hvis et væddemål ikke accepteres eller annulleres, vil dette ikke længere være gældende i forbindelse med denne kampagne. I tilfælde af at man placerer to væddemål på samme tid, skal man være opmærksom på, at det vil være det første af disse, som er vil være gældende i forbindelse med kampagnen..

Man skal være opmærksom på, at det kun er muligt at deltage én gang per kunde, familie, husstand, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingskonto samt delt computer i forbindelse med denne kampagne.

 

Spil risikofrit på CL-finalen her

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe