Opgøret mellem Dortmund og Benfica står fuldstændigt åbent efter den første kamp i Portugal, som Benfica vandt med 1-0. Portugiserne håber at kunne holde fast i det snævre forspring, mens Dortmund vil forsøge at udnytte hjemmebanen til at bombardere sig videre i Champions League-turneringen.

Ser vi på Dortmund vs Benfica odds, er tyskerne kæmpe favoritter hos bet365, som netop nu giver odds 1.36 på sejr til Dortmund, 5.25 på uafgjort og 9.50 på Benfica.

Du kan følge slaget fra Dortmunds legendariske hjemmebane på TV3 Sport 1, når der fløjtes gang i returopgøret onsdag d. 8. marts kl. 20.45. Se mange flere odds på Dortmund mod Benfica hos bet365, og i vores optakt med spilforslag til kampen forneden.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Dortmund vs Benfica

Dortmund dominerede kampen i Portugal med formåede ikke at konvertere boldbesiddelsen til åbne målchancer, mod en velforberedt Benfica-defensiv som gav noget som helst væk. Nederlaget må have været svært at sluge for Dortmund-spillerne, eftersom Benfica stort set ikke viste sig på Dortmunds banehalvdel i store dele af kampen.

Siden den kamp har Dortmund spillet tre kampe hjemme i Tyskland, som alle er vundet. Undervejs har Dortmund ydermere scoret 12 mål. 3-0 vs Wolfsburg, 0-3 vs Freiburg og senest 6-2 hjemme mod Leverkusen opsummerer meget godt Dortmunds aktuelle form.

En af de helt varme profiler hos Dortmund er Pierre-Emerick Aubameyang, som har scoret 12 af Dortmunds 44 mål på hjemmebane i denne sæson. Han missede et straffe i Portugal efter ca. en times spil, og han kan meget vel blive dagens mand hos Dortmund. Aubameyang giver odds 3.10 som første målscorer i kampen.

Benfica er dog heller ikke just i dårlig form i øjeblikket, hvor holdet har gjort rent bord siden mødet med Dortmund. Fire sejre i fire kampe, hvoraf tre blevet vundet på udebane. Den gode stime holder Benfica på toppen af Primeira Liga med ét point ned til Porto.

 

Spilforslag til kampen

Dortmund var bedst i det omvendte opgør, og bør kunne afgøre tingene hjemme på Signal Iduna Park. Benfica behøvede dog kun et minimum af chancer i den første kamp for at komme på tavlen, og om Dortmund kan holde eget bur rent i denne kamp, er også tvivlsomt.

Det bør dog blive til adskillige mål i Benficas målende i dette opgør, og vi tipper en sejr til Dortmund på 4-1.

Vores spilforslag:

  • Dortmund vinder -1: 1.90
  • Aubameyang scorer først: 3.10
  • Dortmund vinder 4-1: 19.00

 

Spil på kampen hos bet365.dk >>