Premier League sæsonen 2012/2013 lakker mod enden, og der er ikke meget spænding tilbage i kampen om mesterskabet. Manchester United er med seks runder tilbage mere end 12 point foran lokalrivalerne fra Manchester City, så meget skal gå galt hvis ikke de røde djævle fra Old Trafford igen skal løbe med den engelske mesterskab.

Det virker også til, at bookmakerne er helt enige i denne betragtning, da du kun får odds 1.001 hos den engelske bookmaker Bet365. Ikke et odds, der lige frem får en til at kaste hele formuen efter Manchester United.

Tror du derimod at Manchester City går ind og overrasker, så kan du få hele odds 67.00. Men det sker næppe, så det er ikke et specielt spændende spil, og derfor var det måske bedre at kigge på hvem der rykker ned fra Premier League 2012/2013.

De bedste odds på Premier League nedrykker 2012/13

Der er altså ikke meget spænding i toppen af Premier League, men det er der derimod i bunden. Selv om det ligner at vi har to sikre nedrykkere, så er der stadigvæk stor spænding om den sidste nedrykker. Lige nu er det Wigan der er placeret på 18 pladsen, som betyder nedrykning til Championship. De har dog ikke langt op til overlevelse, hvor 3 hold lige nu ligger side om side med 34 point.

Wigan har 31 point, så der er altså 4 point op, men Wigan har spillet to færre kampe så reelt kan de gå forbi de 3 hold hvis de scorer 4 point i de to næste kampe. Der er altså massiv spænding i bunden, og selv om Wigan har to kampe i baghånden, så vurderer Bet365 stadigvæk, at de er favoritter til at rykke ned sammen med Queens Park Rangers og Reading.

 

– – >> Gå til Bet365 for at odds på nedrykker af Premier League 2013

Tror du på at Wigan rykker ned, så får du odds 2.62 hos Bet365. Wigan skal da også på besøg hos Manchester City i den næste kamp, så det er altså ikke 3 oplagte point der venter dem. Runden efter er det West Ham der står for skud, og her er der måske bedre chancer for at skaffe de vigtige point, som i sidste ende skal sikre dem overlevelse i Premier League.

En farlig outsider til nedrykning kunne være Norwich, som giver dig hele odds 10.00. Det odds skal nok ses i lyset af, at Norwich møder Reading i næste runde, hvor man må forvente at de henter de 3 point. Fejler de her, er det dog lige pludselig helt åben og så får du næppe odds 10.00.

Nedenunder kan du se stillingen i bunden af Premier League som den ser ud her den 17 april 2013. Som man kan se, så er der altså god mulighed for, at hele 8 hold kan rykke ned i Championship i år. Hvem det bliver på du spille på hos bet365, som også har de bedste odds på nedrykkerne af Premier League.

 

PL bund

Nedenunder kan du se de aktuelle odds på nedrykker af Premier League.

 

PL 1

 

Som man kan se, så får man kun odds 1.006 hvis Reading rykker ned, hvorimod man får odds 3.75 hvis den aktuelle nummer 17, Aston Villa ender med at rykke ned.

PL 2

 

Der er heller ikke stor tro på Queens Park Rangers, som dog giver et marginalt bedre odds end Reading. Sidste sæsons store overraskelse Newcastle, ligger i år og roder rundt i bunden, men du får dog stadigvæk odds 21.00, hvis holdet fra Nordengland ender med at rykke ned. Så der trods alt stor tiltro til, at de klarer den.

PL 3

 

Tror du på Wigan som nedrykker, så får du odds 2.62, og er du mere til Thomas Sørensens tidligere klub Sunderland, så får du odds 6.50.

 

– – >> Gå til Bet365 for at odds på nedrykker af Premier League 2013