Indlæser...

Barcelona vandt i tirsdags sæsonens første trofæ med en 5-4 sejr i en 120 minutter lang og fuldstændig vanvittigt underholdende kamp mod Sevilla i Super Cuppen i Georgien, og i aften kan catalanerne tage et skridt på vejen mod endnu et trofæ.

Athletic Bilbao tager imod Barcelona i det første af to opgør i den spanske Super Cup. Barcelona vandt “the triple” i sidste sæson (mesterskabet, Champions League og Copa del Rey), og derfor er Bilbao med som det tynde øl i form af en andenplads i Copa del Rey.

Bet365 tilbyder lige nu odds 7.50 på Bilbao, mens der er 1.44 på Barcelona. Uafgjort giver pengene 4.50 gange igen.

Odds på Ath. Bilbao vs Barcelona >>

 

Odds på Athletic Bilbao vs Barcelona

Alle odds er fundet hos Bet365

1X2:

Athletic Bilbao: 7.50

Uafgjort: 4.50

Barcelona: 1.44

 

Hvem løfter trofæet?

Ath. Bilbao: 6.50

Barcelona: 1.10

 

Dobbeltchance:

Bilbao eller uafgjort: 2.80

Uafgjort eller Barcelona: 1.10

Bilbao eller Barcelona: 1.20

 

Begge Hold Scorer?

Ja: 1.72

Nej: 2.00

 

Over 2,5 mål?

Ja: 1.61

Nej: 2.25

 

Se flere odds på den spanske Super Cup >>

 

Bilbao skal have godt udgangspunkt før returopgør

Den spanske Super Cup afvikles over to kampe, og aftenens opgør spilles på San Mames Barria i Bilbao.

Hvis Athletic Bilbao skal gøre sig forhåbninger om at stjæle trofæet fra Barcelona, skal man ud og sikre sig et godt udgangspunkt i aften før det afgørende returopgør på Camp Nou i Barcelona i næste uge.

Selv om oddset på Bilbao er tårnhøjt før kampstart, kan der måske være god værdi i, at satse på overraskelsen i aftenens kamp. For det første er Barcelona stadig handicappet af den transferkarantæne som FIFA pålagde klubben i 2014, hvilket betyder, at der ikke er hentet nye spillere til klubben i de seneste to transfervinduer.

Godt nok er Barcelonas trup bred og propfyldt med talenter og verdensstjerner, men det er blot 4 dage siden man spillede en hård 120-minutters kamp i Georgien mod Sevilla, og nu meldes både Lionel Messi og Iniesta tvivlsomme til aftenens kamp. Neymar er stadig skadet, og det samme er Jordi Alba, Alexandre Song og Douglas Pereira.

 

Starter Messi inde i aften?

Hvorvidt Barcelona er 100% fit og klar til aftenens kamp, må vi vente med at få svaret på til kickoff, men i og med der venter en returkamp i Barcelona, kan Barcelona sagtens nøjes med et spinkelt nederlag her. Overraskelsen er derfor ikke helt så usandsynlig.

I tirsdagens UEFA Super Cup mod Sevilla spillede Barcelona dog til tider drømmefodbold, særligt ført an af den argentinske troldmand Messi. Med to mål på direkte frispark og sprudlende offensive aktioner, lignede Messi en mand der er i særdeles god form før den nye sæson starter i Spanien. Han er som nævnt tvivlsom til aften, og det får uden tvivl betydning for Barcelonas chancer i aftenens kamp, om Messi starter inde.

Returopgøret i Barcelona spilles allerede på mandag d. 17 august.

 

Odds på den spanske Super Cup hos Bet365 >>

 

bet365-580x330