Søndag kl. 17.30 løber det legendariske London-derby mellem Tottenham og Arsenal igen af stablen, og denne gang for sidste gang på White Hart Lane. Tottenham bygger nyt stadion, og spiller i næste sæson alle sine hjemmekampe på Wembley, så dette opgør bliver på mange måder helt særligt.

Se kampen direkte på TV3 Sport 2 søndag d. 30. april, og spil odds på Tottenham vs Arsenal hos bet365, hvor Spurs er favoritter. Få odds 1.85 på Tottenham, 4.00 på uafgjort eller 4.20 på Arsenal til at snuppe sejren. Se flere odds forneden eller direkte hos bookmakeren bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Tottenham vs Arsenal

Tottenham har været i forrygende form længe i England, og efter det bitre nederlag til Chelsea i FA Cup-semifinalen, rejste holdet sig omgående med en 0-1 sejr ude mod hjemmestærke Crystal Palace. Dermed er Spurs stadig med i kampen om mesterskabet i år, men med fire point op til Chelsea, og kun fem kampe tilbage i kalenderen, er der ikke plads til flere fejltrin hos Tottenham i denne sæson.

Der skal en sejr til her på White Hart Lane, hvor Spurs har vundet de seneste 12 kampe og ikke har tabt i ligaen hele sæsonen. En målscore på 43-8 og 15 sejre i 17 kampe vidner om total dominans på hjemmebanen, og Arsenal kommer uden tvivl på en hård opgave her.

The Gunners vandt også 1-0 i deres seneste kamp, da de slog Leicester i midtugen på Emirates, og bygger dermed videre på sejren i FA Cup-semifinalen i forlænget spilletid mod Manchester City. To succesoplevelser på få dage var også hvad lægen ordinerede for Arsenal, som efter en lang stime med tvivlsomme præstationer og resultate, er sunket til en sjetteplads i Premier League.

Arsenal har brug for at komme tilbage på sporet i slutningen af sæsonen, hvis man vil med på Champions League-toget næste år, og det kræver altså en sejr mod hjemmebane-ubesejrede Tottenham. Gæsterne har dog haft det svært på udebane i denne sæson med kun 7 sejre i 16 kampe, så der er ikke meget der peger på, at det bliver Arsenal som skal tildele Tottenham det første hjemmebane nederlag i Premier League-sæsonen.

 

Spilforslaget til kampen

Tottenham har ikke lukket mange mål ind i denne sæson, og da slet ikke på hjemmebanen. Alligevel forventer vi, at Arsenal finder vejen til netmaskerne mindst én gang, for Arsenal scorer nærmest hver gang holdet spiller. Vi ser dog også Christian Eriksen og Co. lave et par stykker i den anden ende, og det kan meget vel ende med lidt af en storsejr til Tottenham.

Vi gætter på 3-1 til Spurs, hvilket giver odds 13.00, og som først målscorer går vi med Harry Kane, som altid er den helt store trussel i front hos hjemmeholdet. Kane giver pengene fire gange igen som første målscorer.

Odds.dks spilforslag:

  • Tottenham vinder: 1.85
  • Ciffertips 3-1: 13.00
  • Harry Kane scorer først: 4.00

Spil på kampen hos bet365.dk >>