Denne weekend står i FA Cup-semifinalernes tegn i England, hvor ballet åbnes lørdag med Chelsea vs Tottenham. Søndag kan vi se se frem til Arsenal vs Manchester City på Wembley, hvor der er lagt op til et tæt opgør med masser af drama. Hvem tror du hiver det længste strå, og bliver finaleklar til mødet med enten Chelsea eller Tottenham?

bet365 er klar med odds (og livestream) til kampen, hvor du lige nu får odds 4.00 på Arsenal, 4.00 på uafgjort og 1.90 på Manchester City. Peps drenge er altså odds-favoritter, men kan de løfte rollen som favoritter mod trofæhungrende Arsenal? Vi ser nærmere på kampen i optakten forneden, men er du klar til at oddse på Arsenal vs Man City nu, kan du finde gode odds på kampen hos bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Arsenal vs Manchester City

Der er kick off på Wembley kl. 16.00, søndag d. 23. april, og her er der lagt op til et tæt opgør. De to første møder mellem de to klubber i Premier League i denne sæson, er endt hhv. 2-1 i Manchester og 2-2 i London. Set over de 10 seneste møder, er det dog The Gunners som har håneretten med fire sejre, fire uafgjorte og kun to nederlag til City.

Arsenal har kun hentet tre sejre i Premier League i de seneste ni kampe, hvilket vidner om, at Arsene Wengers tropper ikke er på toppen i øjeblikket. Det er kun to uger siden Arsenal tabte med hele 3-0 ude til Crystal Palace, og få uger forinden blev det også til et 3-1 nederlag ude mod West Brom. Arsenal fik dog tanket fornyet selvtillid mod Middlesbrough i weekenden, hvor The Gunners vandt 1-2 på udebane på mål af Alexis Sanchez og Mesut Özil.

Manchester City har også været inde i en mindre god stime, men slet ikke som Arsenal. En række uafgjorte resultater sendte endegyldigt City ud af guldkampen, men det er dog kun blevet til ét nederlag i de sidste 10 kampe. Senest har City vundet 3-1 hjemme mod Hull og slået Southampton 0-3 ude, og City er inde i en rigtig god periode.

 

Spilforslag til kampen

Arsenal er uden tvivl et stærkt mandskab, men holdet er ikke på toppen i øjeblikket, og kampen ligger mest til Manchester City, hvilket også afspejles i oddsene på kampen. Her har vi fidus til en City sejr til odds 1.90, mens vi tror på en sejr i størrelsesordenen 1-3 til City.

Vores spilforslag:

  • City vinder: 1.90
  • Ciffertips 1-3: 13.00
  • Aguero scorer først: 4.33

Spil på kampen hos bet365.dk >>