Arsenal vs Crystal Palace odds: Tømmermænds derby i London Nytårsdag

Indlæser..

Når du nu alligevel ligger på sofaen og plejer tømmermænd fra den vilde nytårsfest, hvorfor så ikke zappe over på 3+ kl. 17.00, når der blændes op for et vaskeægte tømmermænds derby i London mellem Arsenal og Crystal Palace. Dronningens nytårstale odds.

Hos bet365 er der gode odds på Arsenal vs Crystal Palace, hvor en sejr til storfavoritterne fra Arsenal giver odds 1.29. Uafgjort takseres til odds 5.50, mens der er odds 9.50 på Crystal Palace.

Start året med en solid oddset gevinst d. 1. januar, som også byder på Watford vs Tottenham på 6’eren kl. 14.30.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Arsenal vs Crystal Palace

Arsenal så længe ud til at være uovervindelige i Premier League, hvor The Gunners sneg sig op på 14 kampe i streg uden nederlag, men tabte så pludselig to i træk for første gang siden marts. Arsenal fik dog vendt bøtten på hovedet igen med 1-0 hjemme over West Brom på Boxing Day, og har nu alletiders mulighed for at gøre det to i træk i nytårsderbyet mod Crystal Palace.

Det var Oliver Giroud som stjal billedet på Emirates med sin scoring til 1-0 mod West Brom, men det er i særlig grad Alexis Sanchez som har været drivkraften bag Arsenals succes i denne sæson. Chileren har scoret 12 kasser i Premier League, og da Theo Walcott er tvivlsom grundet en skade, er Alexis Sanchez i høj grad et godt bud på en første målscorer hos The Gunners. Sanchez giver odds 3.50 som første målscorer i kampen.

Det trækker da også op til et Arsenal stormløb mod Crystal Palace-målet i dette opgør, for Crystal Palace har lukket hele 33 mål ind i sæsonen, hvilket gør dem til indehavere af det tredje dårligste forsvar i Premier League. Ikke just den bedste statistik at tage med til Emirates, hvor Arsenal har været forrygende i denne sæson.

Palace fyrede for nyligt Alan Pardew og har sat nedrykningseksperten Sam Allerdyce bag roret hos The Eagles. Man får også brug for Allerdyces erfaring med at undgå nedrykninger, for Palace befinder sig netop nu på 17. pladsen lige over stregen.

Sam Allerdyce fik en udmærket start på tilværelsen i Palace i sin første kamp, da det blev til 1-1 ude mod Watford på Boxing Day. “Big Sam” kaldte dog kampen for “to tabte point”, da Palace misbrugte et straffespark i kampen, som kunne have sikret dem sejren.

Der er fornyet optimisme at spore hos Crystal Palace, men det er alligevel de færreste der forventer, at se Palace få noget med hjem fra Emirates på den første dag i det nye år.

 

Spilforslag til kampen

Arsenal skal ud og sikre tre point og dermed komme tilbage på rette spor i mesterskabskampen mod Chelsea, Liverpool og Manchester City.

Det er værd at bemærke, at Crystal Palace har været bedre ude end hjemme i denne sæson, hvor 7 point er hentet på eget græs mod 9 point i udekampene. Alligevel er der ikke meget der tyder på, at Palace skal kunne true Arsenal på Emirates, og vi forventer en sikker Arsenal-sejr i denne kamp.

Vi spiller Arsenal/Arsenal på halvleg/fuldtid til odds 1.83 hos bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Se stillingen i Premier League:

Indlæser...