Arsenal – Chelsea odds: London-derby på Emirates

Det er et vaskeægte London-derby, når Arsenal hjemme på Emirates Stadium tager imod de engelske mestre Chelsea. Begge mandskaber er i fin form inden dette opgør. Hjemmeholdet har ikke tabt i deres seneste otte opgør. Udeholdet ikke er blevet besejret i deres sidste seks kampe. Det bliver spændende at se, om en af de to stimer stopper onsdag aften.

The Gunners spillede 1-1 på udebane med West Bromwich Albion nytårsaften. Dronningens nytårstale odds 2018 hos NordicBet. Alexis Sánchez bragte ellers gæsterne i front på et frispark med syv minutter tilbage af kampen, men dommer Mike Dean dømte et yderst tvivlsom straffespark for hånd på bolden med et enkelt minut igen. Jay Rodriguez scorede fra 11-meter-pletten, og derfor blev det til en pointdeling. Arsenal er nummer fem i Premier League med 38 point.

The Blues bankede Stoke med 5-0 på hjemmebane i lørdags. Antonio Rüdiger, Danny Drinkwater, Pedro, Willian og Davide Zappacosta stod for scoringerne i den stensikre sejr. Chelsea ligger placeret på en tredjeplads i ligaen med 45 point.

Bookmakerne forventer en rigtig tæt kamp. En hjemmesejr giver odds 2,75 hos 888sport. En udesejr giver penge 2,60 gange igen. Uafgjort belønnes med odds 3,45.

Læs vores anmeldelse af 888sport her.

Spil på kampen hos 888sport

 

Optakt: Arsenal – Chelsea

Arsenal

Arsenal logoThe Gunners har ikke tabt siden den 2. december, hvor Manchester United vandt på Emirates Stadium med 1-3. I mellemtiden er det blevet til fire sejre og fire uafgjorte med en samlet målscore på 16-7. Særligt på hjemmebane har Arsenal set stærke ud, hvor det er blevet til otte sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag med en samlet målscore på 25-10. Emirates er altså ved at blive lidt af et fort, og det har de også brug for, når de engelske mestre kommer på besøg.

Alexis Sánchez har været i god form det sidste stykke tid. Mod West Bromwich Albion var det hans frispark som sørgede for et enkelt point. Mod Crystal Palace blev han matchvinder med sine to scoringer i 2-3-sejren på Selhurst Park. Kampen forinden kom han også på tavlen mod Liverpool i en underholdende 3-3-kamp, hvor Arsenal både var bagud med 0-2 og foran med 3-2. Alexis har i denne sæson scoret syv mål og lavet tre assists i Premier League. Der er også stadig snak om et muligt skifte til Manchester City i januars transfervindue.

Laurent Koscielny, Mesut Özil og Sead Kolašinac er alle tre tvivlsomme til dette opgør, da de døjer med skader. Aaron Ramsey, Nacho Monreal, Olivier Giroud og Santiago Cazorla kommer ikke til at spille en rolle i kampen, da de er ude med henholdsvis en haseskade, en ankelskade, en haseskade og en akillesseneskade.

Chelsea

Chelsea logoThe Blues tabte sidst den 9. december, da West Ham vandt 1-0 hjemme på London Stadium på et tidligt mål af Marko Arnautović. Siden da er det blevet til fem sejre og en enkelt uafgjort med en samlet målscore på 13-2. På udebane har de også været godt kørende, da de har vundet seks kampe, spillet to uafgjort og tabt to opgør med en samlet målscore på 18-7. I deres sidste fem udekampe har de vundet to, spillet to uafgjort og tabt en enkelt kamp, så de engelske mestre taber ikke særlig tit på fremmed græs.

Álvaro Morata er Chelsea-topscorer i denne sæson med sine ti ligamål. Derudover har han også lavet fire assists, så han har været involveret i 35 procent af sit holds 39 scoringer i Premier League. Det er ganske godkendt for en spiller som kom til klubben i sommers fra Real Madrid, og han har gjort sit for at leve op til et prisskilt på godt og vel 600 millioner kroner. Det betyder, at Morata er den dyreste spiller som The Blues nogensinde har købt. Før ham var det Fernando Torres som blev købt i januar 2011 fra Liverpool for omkring 420 millioner kroner.

Baba Rahman, Charly Musonda og David Luiz kommer nok ikke i aktion, da de er tvivlsomme på grund af henholdsvis en korsbåndsskade, en lyskenskade og en knæskade.

Spilforslag

Selvom bookmakerne forventer en rigtig tæt kamp, så er vi ikke rigtig i tvivl om, hvem der er favoritter til at vinde kampen. Arsenals skader gør nemlig, at de kommer til at stille med et svækket hold, og derfor burde Chelsea løbe med sejren, selvom de er på udebane.

Deres kaptajn og forsvarsstyrmand Laurent Koscielny er ude, og det er den bomstærke venstre back Sead Kolašinac også. Derudover er assistkongen Mesut Özil og supersubben Olivier Giroud ukampdygtige. Læg dertil at de normale stamspillere Aaron Ramsey og Nacho Monreal heller ikke er kampklare.

Derfor anbefaler vi at spille på, Chelsea vinder kampen til odds 2,60 hos 888sport.

Følg spilforslaget hos 888sport

 

888sport logo