Manchester United hamrede Chelsea med 2-0 på Old Trafford i weekenden, og det er ikke gode nyheder for Anderlecht, som kommer til Manchester med et svært udgangspunkt. Efter 1-1 i den første kamp i Belgien, er Anderlecht presset til score mindst én gang, hvis man vil videre i Europa League, men ser vi på odds på Man United vs Anderlecht, er der kun ringe tiltro til belgierne.

bet365 har odds 1.25 på United-sejren, hvilket gør Mourinho og Co. til gigantiske favoritter. Anderlecht-sejr giver odds 15.00, mens uafgjort giver odds 6.50. Du kan se United vs Anderlecht direkte på 6’eren torsdag d. 20/4 kl. 21.05.

Spil på kampen nu hos bet365, eller en af øvrige bookmakere med dansk licens, som tilbyder en god odds bonus til nye kunder.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Du kan også spille på kampen hos bwin og få fat i flere lækre tilbud. Spil fx. på at både Manchester United og Schalke vinder til 0 i deres kampe torsdag aften til ekstra høje odds 8.25.

Find flere ekstra høje odds hos bwin her >>

 

Optakt: Man United vs Anderlecht

Manchester United bør vinde denne kamp. Det lægger fast, når vi ser på United vs Anderlecht odds, men også når vi ser på den form, Mourinhos drenge er inde i i øjeblikket. Alene det faktum, at United ikke har tabt de seneste 22 kampe i Premier League, taler næsten for sig selv, men også weekendens 2-0 sejr hjemme over guldfavoritterne fra Chelsea, gav genlyd ude i Europa og resten af verden.

Ikke mange kommer til Old Trafford og får noget med herfra, og det ligner da også endestationen for Anderlecht i år. Belgierne fik hentet en 0-1 sejr ude mod Oostende i det belgiske mesterskabsspil, men Anderlecht skal levere noget helt særligt i Drømmenes Teater, hvis de skal slippe fra England med et lignende resultat torsdag aften.

 

Spilforslag til kampen

Vi tror på en overbevisende United-sejr her. United var allerede bedst i den første kamp på Constant Vanden Stock Stadion, og nu har De Røde Djævle et forventningsfyldt Old Trafford i ryggen i returen. Det ligner en snitter til belgierne, og vi tror på en sejr i størrelsesordenen 3-0 til United, hvilket giver et lidt beskedent odds 7.00.

Marcus Rashford kunne meget vel blive kampens første målscorer. Han lavede det første mål mod Chelsea, og er iflg. engelske medier et godt bud på en starter mod Anderlecht. Skulle han dog starte på bænken, kan man altid sende en skilling efter Kung Zlatan, som giver odds 2.87 som kampens første målscorer.

Odds.dk spilforslag:

  • Man United -1: 1.66
  • Rashford scorer først: 4.75
  • Ciffertips 3-0: 7.00

Spil på kampen hos bet365.dk >>