Mandag d. 1. maj byder på et østjysk lokalopgør mellem Silkeborg og AGF i Superligaens pulje 2. Silkeborg kan endegyldigt sikre sig en plads i næste sæsons Superliga med en sejr over AGF, som til gengæld også har brug for tre point, hvis De Hviii’e skal bevare håbet om at klare frisag før nedrykningskampene.

Læs mere om situationen i Pulje 2 i vores optakt til Silkeborg vs AGF forneden, men først ser vi på odds på kampen hos bet365.

Her er der odds 2.60 på Silkeborg, 3.25 på uafgjort og 2.70 på AGF netop nu, og disse odds opdateres naturligvis hele vejen frem til sidste fløjt i kampen. Slaget om Østjylland og de vigtige point kan følges direkte på TV3 Sport 1 med kick off kl. 19.00 på Mascot Park i Silkeborg.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Silkeborg vs AGF

I Aarhus håber man på en gentagelse af kampen mellem SIF og AGF d. 1. maj 2010. Her vandt AGF nemlig med 1-4 i Silkeborg, men hverken Graulund, Jakob Poulsen eller Casper Sloth er i klubben til at lave målene for AGF som dengang. Andre må træde til, for det er sidste chance for AGF for at klare frisag i nedrykningskampen.

Vinder AGF ikke i aften, står den med sikkerhed på playoff-kampe om livet i Superligaen. Det er en matematisk sikkerhed, og selv med en sejr i aften, har AGF stadig brug for hjælp i sidste spillerunde. Vinder AGF i aften, skal Silkeborg stadig sætte point til i den sidste udekamp mod AaB, før aarhusianerne kan kravle op i Top 2 på sidste spilledag af puljespillet.

Men har AGF overhovedet en kinamands chance for at slå Silkeborg i aften? For få uger siden havde svaret nok været nej, men i dag – ovenpå AGFs 4-0 sejr sidst over AaB – må man konstatere, at dette opgør er pivåbent før kampstart.

 

Silkeborg har kun slået AGF

Silkeborg har kun vundet én kamp i puljespillet, hvilket skete mod AGF, da SIF sejrede med 1-3 i Aarhus. I den kamp alene scorede Silkeborg tre gange så mange mål, som i de øvrige tre puljekampe mod Viborg og AaB. Silkeborg laver altså ikke voldsomt mange mål normalt, men har vist at man kender koden til at knække aarhusianernes forsvar.

AGF kan dog glæde sig over, at det i sidste uges sejr over AaB så rigtigt godt ud defensivt, hvor nyindkøbet med kun 3 måneders kontrakt – Thomas Juel-Nielsen – spillede en fantastisk kamp i det centrale forsvar og scorede to mål i sin hjemmebanedebut for klubben. Morten “Duncan” Rasmussen lavede også to for AGF (det ene fra pletten), og der er igen grund til at tro på tingene i Aarhus. Hvis der skal bevares spænding inden sidste kamp mod Viborg, er kravet dog ultimativt tre point i aften.

AGF har meldt Mikkel Rask og Daniel A. Pedersen klar til kampen, hvilket vil være gode forstærkninger for truppen. Rask har kæmpet med skader siden han kom til klubben i sommers, mens D.A.P. har siddet over med karantæne.

 

Spilforslag til kampen

Hvis det ikke var for AGFs vanvittigt flotte kamp i sidste uge mod AaB, ville vi nok have peget på Silkeborg i denne kamp, uden alt for megen rysten på hånden. Men AGF lignede et hold som for alvor er vågnet op til dåd her i 11. time, og det skal nu blive spændende at se, om De Hviii’e kan bygge videre på sejren og gøre det to i træk.

Silkeborg har haft svært ved at lave mål igennem længere tid, og med AGFs stabile forsvarsindsats fra sidst, bliver det også svært for Silkeborg i aften, hvis AGF kan finde samme niveau. Vi tror på en sejr til gæsterne, hvilket efterlader puljen helt åben inden sidste spillerunde, hvor både Silkeborg, Viborg og AGF vil skulle kæmpe for at sikre andenpladsen.

Vores spilforslag til kampen bliver derfor 1-2 til AGF, hvilket giver pengene 10 gange igen, og derudover peger vi på Morten “Duncan” Rasmussen som første målscorer i opgøret til odds 6.00.

Odds.dks spilforslag:

  • AGF vinder: 2.70
  • Ciffertips 1-2: 10.00
  • Duncan scorer først: 6.00

Spil på kampen hos bet365.dk >>