Absurd højt odds på sejr til City: Få odds 7.50 på City sejr over Bayern

I aften bliver sidste runde af Champions League gruppespillet som bekendt afviklet, og det byder blandt andet på en kamp mellem to giganter. Eller, det skulle man som udgangspunkt tro når man ser at FC Bayern Munchen og Manchester City skal møde hinanden. Og det er da også to klassemandskaber der mødes, men oddset før dagens kamp fortæller et anden historie.

For før dagens kamp, kan man få hele odds 7.50 hvis Manchester City kan rejse hjem til England med 3 point. Et Manchester City hold med den ene store stjerne efter den anden, og stadigvæk forventes det ikke at de har mange muligheder for at hive de 3 point med hjem.

Før dagens kamp har Bayern vundet alle 5 kampe i gruppen, og City har vundet 4/5. Begge hold er derfor allerede videre, så hvad er der at spille om? Jo, hvis Manchester City kan vinde kampen med 3 mål eller mere, rykker de forbi Bayern på førstepladsen.

Men bookmakerne tror altså ikke meget på at det skulle ske, og derfor giver det kun pengene 1.44 gange igen, hvis Bayern løber med sejren.

Alle de højeste odds på dagens kamp er fundet på bet365. Husk at bet365 giver op til 1.000 kroner i bonus til nye kunder.

 

Gå til bet365 for at odds på kampen – Husk at få dine 1.000 kroner i bonus

 

Det højeste odds på kampen mellem Bayern og City

 

Bayern vinder til odds 1.44 på bet365

Uafgjort til odds 5.00 på bet365

Manchester City vinder til odds 7.50 på bet365