AaB – Brøndby IF odds: Pukki-power på Portland Park?

AaB byder Brøndby op til dans hjemme på Aalborg Portland Park i Match of the Week. Hjemmeholdet har virkelig brug for tre point for at melde sig ind i kampen om top seks. Udeholdet har også brug en sejr, hvis de vil følge med FC Midtjylland som fører Alka Superligaen.

De bolchestribede nordjyder tabte noget overraskende med 3-2 til Silkeborg IF på udebane i lørdags. Davit Skhirtladze bragte hjemmeholdet i front allerede efter otte minutter. Frederik Børsting fik bragt balance i regnskabet fem minutter inde i anden halvleg. Jens Martin Gammelby sørgede for en 2-1-føring efter 78 minutter. Yann Rolim fik udlignet med syv minutter tilbage af opgøret. Kort derefter begik Jakob Blåbjerg en fatal fejl, hvilket gjorde at Vladimir Rodić kunne score sejrsmålet. AaB er nummer otte i Alka Superligaen med 26 point.

De blå-gule fra Vestegnen vandt stensikkert 1-3 på udebane over kriseramte Lyngby BK. Kevin Tshiembe scorede selvmål efter 23 minutter, og Kamil Wilczek udbyggede føringen fem minutter derefter. Teemu Pukki gjorde det til 0-3 efter 54 minutter, og Paulus Arajuuri scorede selvmål til 1-3 kort før tid. Brøndby er placeret på en andenplads i ligaen med 46 point – ét mindre end FCM.

Udeholdet er favoritter til at tage alle tre point hos samtlige bookmakere. En udesejr giver odds 1,75 hos NordicBet, mens en hjemmesejr belønnes med odds 4,90. Et uafgjort resultat giver pengene 3,70 gange igen.

Læs vores anmeldelse af NordicBet her.

 

Odds på opgøret hos NordicBet

 

Optakt: AaB – Brøndby IF

AaB

De bolchestribede nordjyder har haft en ekstremt svingende sæson, hvor det er blevet til seks sejre, otte uafgjorte og seks nederlag med en samlet målscore på 20-24. Selvom de har Superligaens fjerdebedste defensiv, så hjælper det ikke særlig meget, når de samtidig har den tredjedårligste offensiv. Det er altså hovedsageligt målscoringsproblemer som gør, at de ligger bagved både AC Horsens og Hobro i tabellen. Der er ikke så langt op til en top seks-placering, men hvis de spiller som nede i Silkeborg, så kan de tabe til de fleste hold i ligaen.

Hjemme på Aalborg Portland Park har de heller ikke set særlig stærke ud i denne sæson. Det er således blevet til tre vunde kampe, tre uafgjorte opgør og tre tabte kampe med en samlet målscore på 9-11. De har i øvrigt ikke vundet en hjemmekamp, siden de slog FC Helsingør med 1-0 på et mål af Jannik Pohl den 15. oktober. Der skal altså andre boller på suppen, hvis de vil med i mesterskabsslutspillet og en sejr over fremadbrusende Brøndby ville være en rigtig god start på sejrsstime.

Jakob Ahlmann Nielsen og Marco Harboe Ramkilde er begge to tvivlsomme til opgøret, da de er på vej tilbage fra henholdsvis en knæskade og en ankelskade. Nikolaj Lyngø er ukampdygtig på grund af en lyskenskade.

 

Brøndby IF

Brøndby IF logoDe blå-gule fra Vestegnen har haft en fuldstændig fantastisk sæson indtil videre. De har vundet 14 kampe, spillet fire uafgjort og kun tabt to med en samlet målscore på 45-19. Det betyder, at de har den bedste defensiv i Superligaen samt den tredjebedste offensiv. Derudover har de fået deres første sejr i Parken i mere end et årti samt ekspederet de danske mestre fra FC København ud af DBU Pokalen. I semifinalen skal de op imod SønderjyskE, så der er stadig en chance for at vinde The Double for første gang siden 2005.

Teemu Pukki er topscorer for klubben med sine otte ligamål. I sine sidste fem kampe står han endvidere noteret for fem scoringer, så han er ved at genfinde målformen fra sidste sæson. Det bliver han også nødt til, hvis Brøndby skal overhale FC Midtjylland i tabellen og stjæle det danske mesterskab tilbage til Vestegnen. Den finske angriber har dog kontraktudløb til sommer, så dette kan være hans sidste halvsæson for klubben. Medmindre Troels Bech kan få ham overbevist om at han skal blive et par sæsoner endnu.

Lasse Vigen Christensen og Besar Halimi er spørgsmålstegn, da de ikke deltog i weekendens Lyngby-kamp.

 

Spilforslag

Når man kigger på de to mandskabers formkurver samt hvordan de har spillet i denne sæson, så er der ikke den store tvivl om, hvem der burde trække sig sejrrigt ud af denne duel.

Vi regner med, at Teemu Pukki og/eller Kamil Wilczek bliver udslagsgivende i dette opgør, og derfor tror vi på, at det ender med en udesejr i Aalborg.

Derfor anbefaler vi at spille på, Brøndby vinder kampen til odds 1,75 hos NordicBet.

Her kan du få et spilforslag til Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov

Livestream Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov på ViaPlay

 

Følg spilforslaget hos NordicBet

 

Odds på juventus - Tottenham hos NOrdicbet