Indlæser...

Søndag kl. 18.00 er der italiensk topfodbold på programmet på Artemio Franchi i Firenze, hvor La Viola hjemme tager imod AS Roma.

Fiorentina fører før søndagens kampe Serie A med 18 point efter 8 kampe, men det samme pointantal har Inter på andenpladsen og kun en bedre målscore holder indtil videre Fiorentina på toppen af Serie A. Fiorentina har dog spillet én kamp færre end Inter.

Roma følger efter de to førerhold på tredjepladsen med 17 point efter 8 kampe, og romerne kan med en sejr i dag i Firenze overhale både Fiorentina og Inter, eftersom Inter måtte nøjes med 1-1 i gårsdagens kamp på Sicilien mod Palermo.

Der er tale om et vaskeægte topopgør i Serie A, og hos Bet365 er Fiorentina svag favorit til odds 2.50, mens Roma-sejr fås til odds 2.80. En klassisk italiens pointdeling giver pengene 3.50 gange igen.

Herunder kan du se udvalgte real time odds på Fiorentina vs Roma og odds på søndagens øvrige Serie A-kampe.

Spil på Serie A hos Bet365 >>

 

Indlæser...

 

Odds på søndagens øvrige Serie A-kampe

Foruden topopgøret mellem Fiorentina og Roma i Firenze, er der også flere andre spændende Serie A-kampe på programmet denne søndag i oktober.

Se 1X2-odds på søndagens øvrige Serie A-kampe herunder, eller besøg Bet365 for det komplette overblik over odds-markeder på Serie A.

Indlæser...
Indlæser...
Indlæser...
Indlæser...
Indlæser...
Indlæser...

 

bet365-580x330