Man_Utd_vs_Newcastle_odds_400

Når Manchester United lørdag klokken 13.45 tager imod Newcastle i Premier League opgøret på Old Trafford i Manchester, er det med hjemmeholdet som klare favoritter. Hos Betfair er der odds 1.36 at hente på sejr til Manchester United, men Betfair kører også et ekstraordinært tilbud på kampen til helt nye kunder.

Få odds 4.00 på Manchester United-sejr hos Betfair, når du opretter din nye konto med promokoden ZSKC57.

Alle nye kunder kan spille op til 100 kr. på det forhøjede odds 4.00, og får samtidigt muligheden for at optjene 1000 kr. i freebets.

 

Læs mere om regler og vilkår her

Manchester United øjner tre på stribe

Den nye Premier League-sæson er kun to spillerunder gammel, og her er Manchester United på papiret kommet godt fra start med to sejre i to kampe. Begge kampe er dog kun vundet med 1-0, og det har ikke været super overbevisende spil fra Louis van Gaals tropper som har hevet sejrene i hus. Der har været masser af gode momenter at spore i Man Uniteds spil i de første to kampe (og i Champions League-kvalifikationen), men der har også været tidspunkter i kampene, hvor United ligner alt andet end mesterskabskandidater.

Det er dog stadig tidligt på sæsonen og der mangler stadig 36 kampe i årets Premier League, før de nye mestre skal kåres. For Man United handler det nu om, at få spillet de mange stjerneindkøb der er foretaget henover sommeren sammen som et slagkraftigt hold, og derfor må det forventes, at holdets præstationer bliver bedre uge for uge. Og det er ikke godt nyt for Newcastle, som går en svær udekamp i møde tidligt lørdag eftermiddag.

Newcastle har blot fået ét point i sæsonens to første kampe, og det kom i hus med 2-2 hjemme mod Southampton i sæsonpremieren. Ugen efter måtte Newcastle indkassere et 2-0 nederlag mod Swansea, og nu skal man så igen på udebane mod Manchester United.

Det ligner en svær opgave for Newcastle, og derfor er Betfairs tilbud om odds 4.00 på Man United i kampen mod Newcastle bestemt værd at overveje, hvis man ikke har en konto hos Betfair i forvejen.

Besøg Betfair.dk her >>

 

betfair-580x330