Indlæser...

For andet år i træk er der tale om et rent spansk opgør i Super Cuppen, når Champions League-vinderne fra FC Barcelona og Europa League-vinderne fra Sevilla går på banen i Tbilisi i Georgien for at jagte sæsonens første trofæ.

Årets Super Cup bliver en gentagelse af 2006-udgaven, hvor Sevilla vandt klubbens første Super Cup trofæ efter en sikker 3-0 sejr over netop Barcelona. Det er dog mange år siden og alle bookmakere peger på Barcelona som store favoritter.

En Barcelona-sejr giver odds 1.33 hos Bet365, mens der er odds 8.00 på Sevilla. Skulle den ordinære spilletid slutte afgjort og kampen gå i forlænget spilletid, kan du få et flot odds 5.25 på uafgjort.

Herunder kan du se flere udvalgte odds fra Bet365 på Barcelona vs Sevilla i Super Cuppen.

 

Indlæser...

 

Optakt: Barcelona vs. Sevilla

Primera Division sparkes først i gang d. 21. august, og der er dermed tale om en generalprøve på La Liga-starten for begge mandskaber, som selvfølgelig har været flittige med at arrangere træningskampe denne sommer.

Barcelonas optakt til denne sæson har primært bestået af fire højt profilerede træningskampe i Champions Cup, hvor det blev til fire kampe i USA mod henholdsvis LA Galaxy, Manchester United, Chelsea og Fiorentina. Det blev til 2-1 sejr over LA Galaxy, mens Barcelona tabte de resterende kampe. Senest har Barcelona været i ilden mod AS Roma i en træningskamp som sluttede med cifrene 3-0 i spansk favør. Her viste både Suarez og Messi med hver sin scoring, at de er ved at være klar til sæsonstart.

Sevilla har pudset kampformen af op til den nye sæson med kampe mod mindre profilerede mandskaber. Først tabte med 3-1 til Werder Bremen, dernæst slog man Reims og Watford med henholdsvis 2-1 og 1-0 og senest er det blevet til 0-1 nederlag til Brighton og 1-1 mod AEK Athen.

Hvor meget disse træningskampe siger om Sevillas aktuelle styrke er svært at sige, men det får vi svaret på tirsdag aften, når Sevilla får endnu et forsøg til at vinde Super Cuppen.

 

Gentagelse af Super Cup anno 2006

Årets Super Cup bliver en gentagelse af Super Cuppen i 2006, hvor Sevilla og Barcelona tørnede sammen på Stade Louis II i Monaco. Dengang vandt Sevilla for første – og hidtil eneste – gang trofæet med en sikker 3-0 sejr.

Året efter var Sevilla ellers i finalen igen – denne gang mod AC Milan – men det blev til italiensk 3-1 sejr. I fjor havde Sevilla så på ny chancen for at vinde trofæet for anden gang, men Real Madrid var for stor en mundfuld og besejrede Sevilla med 2-0. Skal det lykkedes for Sevilla i år mod selvsamme modstander som man besejrede tilbage i 2006?

For Barcelonas vedkommende har der været masser af Super Cup triumfer gennem årene, men faktisk har Barcelona kun vundet halvdelen af de Super Cups klubben har deltaget i. 8 gange har Barcelona kvalificeret sig til Super Cuppen, og fire gange er det blevet til sejr. Senest Barcelona sejrede i den traditionsrige Super Cup var i 2011, hvor Porto blev besejret med 2-0.

Odds på Super Cuppen hos Bet365 >>

 

bet365-580x330