OB_AGF_odds_5

AGF er overraskende med i toppen efter bare tre kampe i den nystartede Superliga. Den hårdtprøvede storklub fra landets næststørste by har ikke vundet et dansk mesterskab siden 1986, og det bliver det formentligt heller ikke til i år. Alle spår AGFs flotte start og placeringen som nr. 2 i rækken som ikke bare overraskende, men også på lånt tid.

Alle forventer, at AGF kommer ned på jorden igen allerede fredag aften, når OB inviterer Superliga-oprykkerne på besøg kl. 18.00 på Odense Stadion.

Betfair tilbyder flotte odds 5.00 på OB til nye kunder, som får muligheden for at spille op til 100 kr. på det forhøjede odds.

Tilbuddet gælder for alle, som har registreret sig med promokoden ZAB513, da man oprettede sin Betfair-spillekonto.

Eksisterende kunder kan spille OB-sejr til odds 1.90 i Betfairs sportsbook. Tror man på De Hvide fra Aarhus er der odds 3.75 på udesejren, mens uafgjort giver pengene 3.60 gange igen.

 

* Regler og vilkår gælder

 

 

Sådan fungerer de forhøjede odds hos Betfair

Når Betfair er ude med forhøjede odds på f.eks vinderen af en bestemt fodboldkamp, kan nye kunder registrere deres nye med en bestemt promokode gældende for den pågældende kampagne og de høje odds.

Når den nye konto er oprettet (med den rigtige promokode, som man finder på den aktuelle kampagneside hos Betfair), kan nye spillere placere et væddemål på op til 100 kr. på det forhøjede odds.

Man kan selvfølgelig godt vædde mere på udfaldet, men det er kun de første 100 kr. som kvalificerer sig til det høje odds.

 

Hvad sker der når jeg vinder?

Hvis du har spillet 100 kr. på f.eks. OB til et forhøjet odds 5.00, hvor OB normalt kun ville give odds 1.90 i Betfairs Sportsbook til alle eksisterende kunder, får du altså odds 3.10 “mere” end eksisterende kunder.

Vinder du på dit væddemål udbetales 100 kr. x det normale odds (i dette eksempel odds 1.90) og du vil derfor få 190 kr. direkte ind på spillekontoen.

De resterende 310 kr. (fra odds 1.90 til odds 5.00) udbetales som et freebet, som du kan bruge på en valgfri kupon hos Betfair.

Du modtager dit freebet automatisk indenfor 12 timer af kampagnens eller begivenhedens afslutning, og du finder dine freebets under “Min Konto” -> “Kampagner og belønninger” -> “Mine freebets”.

Vinder du på dit freebet vil du modtage nettooverskuddet af dit spil kontant uden yderligere fritspilskrav. Husk at indsatsen (værdien af dit freebet) ikke returneres sammen med din gevinst.

 

Få det høje odds på OB vs AGF her >>

 

betfair-580x330