Indlæser...

FCK skaffede et optimalt udgangspunkt med en 1-0 sejr på udebane i det første opgør mod Jablonec fra Tjekkiet i Europa League kvalifikationens tredje runde. Nu skal sækken bare snørres foran det københavnske publikum torsdag aften, når der står FCK vs Jablonec på plakaten i Parken.

FCK er kommet flyvende fra start i den nye sæson med to sejre i to kampe i Superligaen (begge på udebane) og sejre i samtlige kvalikationskampe i Europa League indtil nu.

Det er første gang siden 2-0 sejren hjemme over Newtown i anden runde, at FCK skal spille foran eget publikum og rammerne er sat til en festaften i Parken.

Bet365 giver et flot odds 1.95 på FCK, mens der er 3.60 på Jablonec. Uafgjort giver også pengene 3.60 gange igen.

 

bet365 Fådehøjesteoddshos Bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Optakt: FCK vs Jablonec

I det første opgør i Tjekkiet var der tale om et helt lige opgør mellem to hold, som på dagen var tæt på lige gode. FCK vandt som bekendt kampen 1-0 på et drømmemål kort efter pausen sat ind af Benjamin Verbic. Det lignede lidt et “lucky punch” fra FCKs side på et tidspunkt, hvor FCK havde problemer med at holde tjekkerne væk fra chancer.

Efter målet var FCK dog i bedre kontrol og særligt da Jablonecs Stanislav Tecl måtte gå tidligt i bad efter blot 7 minutter på banen og et direkte rødt kort, kunne FCK forsvare 1-0 føringen uden for alvor at komme i problemer.

8 afslutninger mod mål blev tjekkerne noteret for i kampen, mens FCK blot havde 5. Boldbesiddelsen hed 52/48 i tjekkernes favør, og i kampen lykkedes det Jablonec at smække 30 indlæg ind i feltet mod FCKs 17. Statistikken vidner om et tæt opgør med et lille overtag til hjemmeholdet, men på torsdag bliver rollerne formentligt byttet rundt, når det er FCK med hjemmebane-fordelen.

FCK kan ikke stille sig tilbage og afvente tjekkerne, som bestemt ikke ser ufarlige ud på bolden. Tomas Wagner har bl.a. vist flere gange at han er giftig foran kassen. Han kom på tavlen så sent som i søndags, da han scorede til 1-1 i Jablonecs 2-2 pointdeling med Bohemians på hjemmebane i den tjekkiske liga.

Angreb må være det bedste forsvar for FCK, som selvfølgelig skal frem på banen og score mål foran eget publikum. Målet er naturligvis videre avancement til gruppespillet, og uafgjort er nok for FCK, men mon ikke Ståle Solbakken gerne vil afgøre tingene selv med en komfortabel sejr?

Herunder kan du se udvalgte odds på FCK vs Jablonec torsdag d. 6. august, 2015.

 

Indlæser...

 

bet365-580x330