DK_7_serbien

I aften – tirsdag d. 23 juni kl 20.45 – spiller Danmark den afgørende gruppekamp ved U21 EM i Tjekkiet. Her er modstanderen Serbien, og kravet til det danske mandskab er klart; der skal en sejr på bordet!

Med en sejr over serberne er Danmark nemlig sikre på avancement til semifinalen samt en plads ved OL i Brasilien 2016, og Betfair er klar med forhøjede odds på dansk sejr i kampen mod Serbien.

Få odds 7.00 på Danmark U21 til at slå Serbien U21 hos Betfair. Tilbuddet gælder kun for helt nye kunder som også får muligheden for at optjene 1000 kr. i freebets.

 

* Regler og vilkår gælder

 

 

Danmark kan sikre sig semifinaleplads med sejr

Det blev til en gedigen lussing mod Tyskland i Danmarks seneste kamp ved U21 EM i Tjekkiet, da tyskerne rundbarberede de danske drenge med 3-0 i en overbevisende sejr, hvor Danmark kun var godt med i kampen i de første 20 minutter.

Men Danmark har stadig alle muligheder for at nå semifinalerne og dermed også en olympisk billet til OL i Brasilien i 2016. Med en sejr i aftenens kamp – som i øvrigt vises på DR1 kl. 20.45 – er Danmark sikret videre avancement og den videre skæbne ved U21 EM er altså helt i egne hænder.

Modstanderne fra Serbien går formentlig ind til opgøret med svækket selvtillid ovenpå et 4-0 nederlag til Tjekkiet i deres seneste kamp, og den serbiske landstræner har varslet ændringer i startopstillingen før kampen mod Danmark. Serbernes chance for avancement til semifinalerne skal findes i en sejr til Tyskland i kampen mod Tjekkiet, men så skal serberne naturligvis også slå Danmark.

I den danske lejr kan vi glæde os over, at Pierre Emil-Højbjerg meldes klar til kamp igen efter at have siddet over i lørdagens 3-0 nederlag til Tyskland. Han var en savnet mand på den danske midtbane som i store dele af kampen var overmatchet af de velspillende tyskere, og hvis Hæjbjerg kan ramme dagen og samtidig løfte de øvrige profiler som Yussuf Poulsen, Pione Sisto og Viktor Fischer til et højere niveau, ligner det en dansk sejr over Serbien i aften. Men der venter de danske drenge en hård kamp, hvor uafgjort måske kan være nok til at gå videre. Det kræver dog, at Tyskland får point i aftenens anden gruppekamp mod Tjekkiet. Da Tyskland risikerer at ryge ud af EM med et nederlag, forventes det, at tyskerne går benhårdt efter sejren, og lykkedes det for tyskerne at besejre de tjekkiske værter, kan Danmark altså nøjes med ét point mod Serbien. Begge kampe spilles samtidigt, nemlig kl. 20.45 i aften.

Betfair giver som bekendt odds 7.00 på dansk sejr i kampen til helt nye kunder, mens eksisterende kunder kan score sig op til 250 kr. freebet ved at spille på kampen og “gætte en hændelse” som sker i kampen.

Læs om “Gæt en hændelse” på Danmark – Serbien >>

 

 

betfair-580x330