260x154_bet365Onsdag d. 25. februar 2015 kl. 20:45 mødes Arsenal og Monaco i 1/8-finalerne af Champions League.

Vi er nået til 1/8-finalerne af Champions League, og den engelske Premier League har hele tre hold med i knockout kampene. Chelsea, Manchester City og Arsenal er alle med ved 1/8-finalerne af Champions League, og der er rigtig gode chancer for, at Arsenal går videre til kvartfinalen efter deres to kampe mod det franske hold, Monaco, som  tidligere har haft danske Jakob Poulsen på holdet.

 

Odds på Arsenal vs Monaco her —>

Arsenal er i øjeblikket placeret på en 3. plads i Premier League, hvor de gør det ganske hæderligt. Arsene Wenger har fået samlet en stærk trup, der har mange offensive kvaliteter, derfor er det da heller ikke overraskende, at det er Arsenal, der er favoritter til at vinde opgøret mod franske Monaco, der solgte flere af deres største profiler inden denne sæson gik i gang. Lige nu får du pengene 1.50 gange igen, hvis Arsenal vinder over Monaco, mens du få odds 8.00 gange igen, hvis Monaco vinder. Tror du kampen ender uafgjort får du pengene 4.20 gange igen.

Scorer Alexis Sanchez

Alexis Sanchez har været noget af en gevinst for Arsenal, siden han skiftede FC Barcelona ud med “The Gunners”. Han scorer masser af mål, og han er god til at sætte sine medspillere op til scoringer. Hvis du tror, at Sanchez er lidt selvisk, så giver det pengene 2.20 gange igen, hvis han scorer i løbet af kampen, mens du får odds 4.50 gange igen, hvis han scorer kampens første mål.

 

Scorer Dimitar Berbatov?

Dimitar Berbatov har tidligere scoret mod Arsenal før, da han spillede for Manchester United. Den teknisk dygtige bulgarske angriber, er en yderst farlig angriber, og lige nu kan du få pengene 4.50 gange igen, hvis han formår at gøre det onde ved Arsenal. Tror du han scorer kampens første mål, så giver det hele 11.00 gange igen.