260x154_bet365Søndag d. 11. januar 2015 kl. 21.00 mødes FC Barcelona og Atletico Madrid i La Liga.

På søndag er det tid til noget af et brag i La Liga, når sidste års La Liga vindere fra Atletico Madrid gæster Camp Neu og FC Barcelona, der måtte nøjes med at blive nr. to. De to mandskaber mødtes i årets sidste kamp, og havde FC Barcelona vundet denne kamp, var det altså dem, der var blevet vindere af La Liga 2013/2014.

 

Odds på FC Barcelona vs Atletico Madrid her —>

Nu står de to mandskaber så og skal mødes igen, og denne gang er det igen helt lige mellem de to klubber. FC Barcelona og Atletico Madrid er begge placeret med 38 point på hhv. 2- og tredjepladsen, og pt. har de kun et enkelt point op til Real Madrid på 1. pladsen, der dog har spillet en kamp mindre end de to hold.

FC Barcelona spiller hjemme på Camp Neu, og det er naturligvis også en af grundene til, at de er favoritter til opgøret mod Diego Simeones drenge. Lige nu kan du få pengene 1.57 gange igen på en sejr til FC Barcelona, mens du kan få pengene 5.50 gange igen på en sejr til Atletico Madrid. Tror du på et uafgjort resultat mellem de to hold, så kan du få pengene 4.33 gange igen.

 

Scorer Lionel Messi?

Lionel Messi har på det seneste været rygtet væk fra FC Barcelona, da han skulle have problemer med cheftræner Luis Enrique. Det stoppede dog ikke Lionel Messi fra at score senest mod Elche, og hvis Messi gør det igen mod Atletico Madrid, så får du lige nu pengene 2.00 gange igen. Scorer Messi kampens første mål, så belønnes det lige nu med 4.33 gange indsatsen igen.

 

Scorer Mandzukic for Atl. Madrid?

Mandzukic fik noget af en opgave på sig, da han skulle overtage topscorerrollen fra Diego Costa, der skiftede Atl. Madrid ud med Chelsea i Premier League.

Mario Mandzukic har dog vist sig fra sin gode side, og han ved hvor målet står. Hvis Mandzukic scorer mod FC Barcelona, giver det lige nu pengene 3.50 gange igen, mens du kan få 8.50 gange indsatsen igen, hvis han scorer kampens første mål.