D. 7. december 2014 starter der en ny slutrunde for de danske håndboldkvinder, når de skal en tur til Ungarn og Kroatien for at deltage i Håndbold EM 2014 slutrunden for kvinder. Som altid er det muligt at oddse på en slutrunde, og vi følger op på de bedste odds lige her.

Det er ikke overraskende vores nordiske naboer fra Norge, der er favoritter til at gå hele vejen ved EM 2014 i Ungarn og Kroatien. De norske damer er i øjeblikket favoritter til odds 3.75 gange igen, men de er altså skarpt forfulgt af værtsnationen Ungarn, der lige nu giver 4.50 gange pengene igen. Hvis Danmark går hen og overrasker, så kan du se frem til flotte odds 13.00 på de danske damer.

Der er mulighed for at oddse på slutrunden hos Bet365, hvor vi anbefaler, at du spiller via din mobiltelefon eller tablet. Det er nemlig endnu ikke nødvendigt at skulle logge ind med NEM-id, når man benytter sig af bet365s app på en af sine håndholdte enheder.

Herunder kan du se odds på EM 2014 slutrunden, som jævnligt opdateres

Odds på EM 2014 her —>

Indlæser…

Kan Danmark eller Norge gøre det igen?

De skandinaviske lande har i historikken gjort det rigtig godt ved EM. De 10 gange som EM indtil videre er blevet afviklet, er otte af gangene endte med en skandinavisk guldmedaljer. Det er fordelt med fem guldmedaljer til Norge, mens Danmark har vundet EM tre gange.

Hvis en af de to nationer skal gå hen og vinde EM i Ungarn og Kroatien, så må Norge påtage sig favoritværdigheden. Du kan lige nu spille Norge til at vinde EM til 3.75 gange pengene igen, mens vi skal helt op i odds 13.00, før vi vinder et odds på Danmark.

Danmark vurderes altså af bookmakerne til at ende på en sjette plads, bag nationer som, Norge, Ungarn, Montenegro, Frankrig og Kroatien.