nem idSiden 2012 har det været nødvendigt at benytte sig af sit nemID, når man ville odds, spille poker eller casino via sin computer i Danmark. Det betød, at langt flere danskere begyndte at spille fra deres mobiler samt deres tablets, da det ikke var nødvendigt at bruge nemID for at spille der.

Den løsning er desværre ved at blive lukket, og nu bliver det igen besværliggjort for danskerne at bette. DanID som er udbyder af NemID, har nemlig fundet en løsning på problemet, og de har udviklet et nyt JavaScript til mobiler/tablets, der gør, at man nu kan overføre nemID til sin telefonen. Fra starten af 2015 skal alle bookmakere, der gerne vil have danske kunder få opdateret deres JavaScript, ellers vil de ikke længere kunne udbyde spil til det danske marked.

Det er hovedsageligt live-bettere det går ud over, da mange ynder at bruge deres mobiltelefonen til betting, når de sidder på stadionet og ser fodbold, eller når de ligger hjemme i sofaen foran skærmen. Det får nu den konsekvens, at man altid skal have sit nemID på sig, hvis man er interesseret i at bette, når man er på farten.

Der er heldigvis stadig tre måneder endnu til det træder i kraft, og derfor kan du ligeså godt udnytte tiden nu. I weekenden er der store kampe fra både Premier League, Bundesligaen og Superligaen, og du kan spille på det hele via vores partnere her.