Harry Kane har længe været rygtet væk fra Tottenham. Indtil nu er det dog lykkes Spurs at holde på deres guldfugl. Der er dog meget, som tyder på, at 2022/23-sæsonen kan ende med at blive Kanes sidste i Tottenham. Vi har taget et kig på hans mulige destinationer samt odds på Harry Kanes næste klub.

 

Unibet Odds på Harry Kanes næste klub hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Fodbold -> Specials -> Transfers

 

Her finder du Harry Kane odds

Unibet har altid odds på sæsonens store potentielle transfers. Det gælder naturligvis også odds på Harry Kanes næste klub.

Tottenham 1,50 Manchester United 2,40
Chelsea 15,00 Real Madrid 19,00
Bayern München 21,00 Newcastle United 21,00
PSG 23,00 Juventus 31,00
FC Barcelona 34,00 Manchester City 36,00

 

Det taler for Kanes klubskifte

Det føles som nævnt næsten som en årlig tradition, at Harry Kane rygtes væk fra Tottenham. I år kan der dog meget vel være noget om snakken.

Harry Kanes nuværende kontrakt udløber ved slutningen af 2023/24-sæsonen. Det er ikke meget, som tyder på, at den engelske landsholdsanfører har tænkt sig at forlænge denne gang. Det vil sige, at denne sommers transfervindue er sidste chance for Spurs, hvis de skal have penge for Kane. Til vinter vil han nemlig kunne skrive en forhåndskontrakt med en anden klub.

Det er dermed op til Daniel Levy, om han endelig vil sælge Kane, eller om han spiller højt spil og satser på, at stjernen ændrer mening. Et lader umiddelbart til at være den mest fornuftige beslutning. Så er det store spørgsmål bare hvor til?

 

Blive i Spurs?

Der er som nævnt den mulighed, at Kane bliver i Tottenham. Som nævnt ville Spurs her risikere, at de mister deres helt store profil på en fri transfer næste sommer.

Denne gang lader det til, at der skal ske noget helt ekstraordinært, hvis Kane skal ændre mening omkring et klubskifte.

I skrivende stund er det fortsat udvidst, hvem der skal være Spurs træner i 2023/24-sæsonen. Det vil kræve et stort navn for at overbevise Kane om, at han skal blive i Tottenham.

Odds på Kane hos Unibet

 

Manchester United

Den mest oplagte mulighed når det kommer til Harry Kane odds er uden tvivl Manchester United. Meget tyder i skrivende stund på, at United skal spille Champions League i 2023/24, hvilket naturligvis er vigtigt for en spiller som Harry Kane.

En angriber er desuden Manchester Uniteds topprioritet i sommerens transfervindue. Man forsøgte sig i vinters med at leje Wout Weghorst i Burnley, men hollænderen har mildt sagt ikke været nogen succes i Manchester.

Til trods for at Kane kun har ét år tilbage, så bliver han stadig en dyr herre. Den rygtede pris ligger på omkring £100 millioner. Det er samme pris, som Manchester City betalte for Jack Grealish, der på det tidspunkt havde fire tilbage af sin kontrakt hos Aston Villa.

Det er med andre ord mange penge for en spiller med så kort tid tilbage på kontrakten. Meget tyder dog på, at Manchester United snart får ny ejer, så midlerne bør være der til at sikre Kane.

Odds på Kane til United hos Unibet

 

Chelsea

Chelsea er en anden stor Premier League-klub, som mangler en angriber. Det er ganske imponerende med deres voldsomt mange signings in mente. Lukaku ventes at vende tilbage fra Inter, men Chelsea henter formentlig en ny frontmand til sommer.

Her kunne Kane naturligvis være et godt bud. Todd Bohly har i hvert fald vist, at han ikke er mange for at bruge penge på transfers. Hvis Chelsea vælger at gå efter Kane, kan det blive et problem for dem, at de ikke er med i Champions League (eller Europa generelt) til næste sæson.

Desuden kunne det meget vel tænkes, at Chelsea vælger at gå efter en yngre angriber til sommer. Det kunne eksempelvis være Victor Osimhen fra Napoli.

Odds på Kane til United hos Unibet

Odds på Kane til Chelsea hos Unibet

 

Newcastle United

Det er ingen hemmelighed, at Newcastles ejere ikke mangler penge. De har dog brugt deres formue meget strategisk, hvilket har givet pote. Det er med andre ord langt fra givet, at de skulle være villige til at smide £100 millioner for Harry Kane.

Odds på Kane til Newcastle hos Unibet

 

Harry Kane odds på udenlandsk transfer

Der er også den mulighed, at Harry Kane vælger at skifte til udlandet. Bayern München har eksempelvis længe været meldt interesseret i englænderen. Det ville også nærmest med garanti stoppe Kanes trofætørke, som modstandernes fans godt kan lide at tale om.

Spurs skulle eftersigende være villige til at slippe Kane for lidt mindre end de £100 millioner, som han meldes at koste en Premier League-klub. Det er dog stadig voldsomt mange penge. Hold som Bayern München, Real Madrid og Barcelona ville derfor formentlig foretrække at lade Kanes kontrakt med Spurs løbe ud for så at hente ham på en fri transfer.

 

Unibet Odds på transfers hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Fodbold -> Specials -> Transfers