Da Argentina og Lionel Messi kunne løfte VM-trofæet med finalesejren mod Frankrig, var der også glæde hos de danske sportsbettere, der havde forudset kampens forløb og hentede stor milliongevinst hos Danske Spil.

Bookmaker is inactive

Det gik både op og ned for de danske oddset-spillere under VM i fodbold. Danmarks tidlige exit kom bag på de fleste, men til gengæld var der rigtigt mange, der gættede rigtigt i den sidste kamp.

Den kamp vi udbetalte allermest på, var finalen. Her fik kunderne mere end 3,5 millioner kroner mere tilbage, end der var indgået væddemål for,” siger oddssætter Peter Emmike Rasmussen fra Danske Spil.

Han fortæller, at det især var finalens to største individualister, der blev et særdeles profitabelt bekendtskab for Danske Spils kunder.

“Det var specielt det, at både Lionel Messi og Kylian Mbappé scorede i kampen til odds 7,50, som vores kunder havde luret. Og de havde faktisk også forudset, at begge superstjerner ovenikøbet også gjorde det på straffespark til odds 40,00, hvilket gav ekstra godt i kundernes lommer,” fortæller han.

Derudover så måtte Danske Spil også udbetale mange penge på, at finalen blev 2-2 i ordinær tid (odds 16,00 inden kampstart og 26,00 undervejs i kampen), og at den endte med at gå i straffesparkskonkurrence med Argentina som vinder (odds 10,00 inden kampstart. Den var endda oppe og vende i odds 50, da Argentina førte 2-0), som var de udfald Danske Spil udbetalte allermest på.

Se også: Her er turneringens hold ved VM 2022

Hvis Danmark bare havde vundet…

I den lidt mere kedelige ende, set med danske øjne, så var der til gengæld ikke mange, der havde forudset, at det danske landshold ville ryge hjem efter de tre gruppekampe.

Der var relativt mange indskud på sejre til det danske landshold, og danskerne havde tydeligvis håbet og troet på rød/hvid succes, så hvis landsholdet var kommet langt, havde det givet flotte gevinster til oddserne.

”Hvis Danmark var blevet verdensmester, havde danskerne samlet vundet over 50 mio. kr. og det vel at mærke på det tidspunkt Danmark blev slået ud – var vi gået videre til knockout kampene og hele vejen til finalen havde det tal nærmere været 3-cifret – men det kom jo som bekendt aldrig rigtig i betragtning,” siger Peter Emmike Rasmussen.

Overordnet set har det været et VM, hvor oddset-kunderne samlet set har tabt mere, end de har vundet. Der har undervejs været mange lyspunkter for oddserne, men der har også været for mange overraskende resultater til, at væddemålene er gået kundernes vej. Her er det selvfølgelig værd at bemærke, at hele Danske Spils overskud – også fra Oddset – går ubeskåret tilbage til fællesskabet.

Danskek Spil Tips' officielle logo