Kamp:Manchester United – Liverpool

Spilforslag: Der scores over 3,5 mål i kampen

Odds: 2,46

Spilstop: 22. august kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er tid til en af de største kampe på Premier League-kalenderen – Manchester United – Liverpool. Det er samtidig to hold, som langt fra har fået den start på sæsonen, som de havde håbet på.

Liverpool har spillet deres to første kampe uafgjort, mens United stadig har et stort rundt nul stående på kontoen.

Dette er et opgør, hvor Liverpool har overtaget. Sidste sæson smadrede de Manchester United med samlede 9-0.

Generelt har de sidste tre kampe været ganske målrige med mindst fire mål i hver. Det regner med også med bliver tilfældet i dag, hvor vi siger, at der scores mindst fire mål i kampen.

 

Derfor scores der over 3,5 mål i kampen

Manchester United har fået en katastrofal start på sæsonen. Man åbnede med et 1-2-nederlag til Brighton hjemme på Old Trafford.

Sidste weekend var Ronaldo med igen, da der var lagt op til, at man skulle rejse sig mod Brentford. Det endte dog langt fra med at blive tilfældet. United blev nemlig løbet fuldstændig over ende i første halvleg, da man gik til pause med et minus på 0-4.

Der blev ikke scoret yderligere i anden halvleg, men det ændrede ikke på, at ydmygelse var komplet. Det langt fra nogen optimal optakt ingen denne kamp mod Liverpool.

Liverpool har dog heller ikke fået nogen ønskestart på sæsonen. Man lagde ud med 2-2 mod Fulham og derefter måtte man hjemme på Anfield nøjes med 1-1 mod Crystal Palace. I den kamp fik Darwin Núñez tilmed direkte rødt kort.

Liverpool har dog stadig rigeligt at byde ind med offensivt. Man må vente, at fronttrioen kommer til at bestå af Salah, Díaz og Fábio Carvalho. Det er dog stadig spillere, som kan gøre ondt på United.

De første par kampe har dog vist, at Liverpool-defensiven bestemt kan rystes. Vi regner med, at det bliver en målrig affære med mindst fire mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 3,5 mål i kampen mellem Manchester United 0g Liverpool. Hos Marathonbet får man odds 1,83 på dette.