Kamp: FC Basel – Brøndby IF

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,82

Spilstop: 11. august kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det lykkedes Brøndby at sikre sig et fint udgangspunkt, da de hjemme på Brøndby Stadion slog FC Basel med 1-0. Nu skal de forsøge at gøre arbejdet færdigt i Schweiz.

FC Basel er ikke, hvad de har været. Det var også til at se i første kamp, hvor Brøndby var banens bedste hold.

På den anden side, så har Brøndby været meget svingende i denne sæson. Der var klasseforskel i weekendens derby, hvor man tabte med 1-4 til FC København.

Vi regner med, at der bliver tale om en ganske tæt kamp i Basel. Her siger vi, at det kommer til at lykkes begge hold at få scoret.

 

Derfor scorer begge hold

Brøndby leverede som nævnt en god præstation i første møde mellem holdene. Inden da havde man allerede sendt polske Pogon Szczecin ud i overbevisende stil.

Da man mødte Basel på Brøndby Stadion, anså mange styrkeforholdet for et være 50/50. Ser vi på det overordnede kampbillede, så var Brøndby dog det bedste hold på dagen.

Deres anstrengelser bar da også frugt, da Marko Divkovic et kvarter før tid fik scoret kampens eneste mål. Der var chancer til mere, men det blev ved 1-0.

Nu venter så kampen i Basel. Hjemmeholdet har ligesom Brøndby ikke fået nogen super start på den hjemlige liga. Her er det blevet til tre point efter tre uafgjorte kampe. Senest blev det dog til et fornuftigt 0-0-resultat mod Young Boys.

Her fik de tanket noget tiltrængt selvtillid inden, det er Brøndbys tur til at besøge St. Jakob-Park. Det er naturligvis så enkelt, at Basel skal få scoret for at komme videre. Vi tror dog også, at de baseret på, hvad vi så i første kamp får svært ved at holde Brøndby fra fadet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem FC Basel – Brøndby. Hos Marathonbet får man odds 1,82 på dette.