Kamp: Crystal Palace – Arsenal

Spilforslag: Arsenal vinder kampen

Odds: 1,83

Spilstop: 5. august kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Efter måneders ventetid er Premier League endelig tilbage. Vi lægger ud med London-opgøret mellem Crystal Palace og Arsenal.

Arsenal måtte sidste sæson tage til takke med femtepladsen bag ærkerivalerne Tottenham. Nu har the Gunners rustet op i løbet af transfervinduet, og forventningerne er store til Mikel Artetas tropper.

Der venter bestemt ikke nogen let opgave i første kampe mod Patrick Vieiras Crystal Palace. De var blandt sidste sæsons positive overraskelser, da aldrig var fedtet ind i nedrykningskampen.

Arsenal har haft en forrygende optakt til sæsonen. Vi regner da også med, at de ender med at få en optimal start på sæsonen i form af tre point på Selhurst Park.

 

Derfor vinder Arsenal kampen

Arsenal går benhårdt efter top fire i denne sæson. Det afspejles i deres ageren på transfermarkedet. Her har man således hentet Manchester City-duoen Gabriel Jesus og Oleksandr Zinchenko samt Portos Fábio Vieira.

Arsenal har i forvejen en ung trup med store perspektiver. Sidste sæson viste folk som Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Emile Smith-Rowe og den nyudnævnte anfører Martin Ødegaard, at de har niveauet til at være med helt i toppen.

Arsenal har da også haft en glimrende pre-season. De er sammen med Aston Villa de eneste hold, som ikke har tabt i løbet af sommeren. Arsenal har sågar vundet samtlige de fem kampe, som de har spillet.

Her er det blevet til sejre mod 1. FC Nürnberg, Everton, Orlando City, Chelsea og Sevilla. Sejrene over var vel at mærke på hele 4-0 og 6-0.

Det er desuden værd at bemærke, at Gabriel Jesus lader til at være brandvarm. Han lavede hattrick mod Sevilla og lave også et mål mod Chelsea. Saka scorede i alt tre mål i de to kampe.

Nu står de så over for Crystal Palace. De har haft en mere blandet pre-season. Det er værd at bemærke, at de har mødt Premier League-hold tre gange, og ikke vundet en eneste af disse kampe. Her blev det til nederlag mod Liverpool og Manchester United og uafgjort mod Leeds. Derudover har man slået Millwall, Gillingham og Montpellier.

Crystal Palace har hentet Cheick Doucouré, som der ventes store ting af. Vi tror dog, at de kommer i problemer mod dette toptunede Arsenal-mandskab.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Arsenal vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,83 på dette.