Kamp: Liverpool – Manchester City

Spilforslag: Manchester City vinder kampen

Odds: 2,56

Spilstop: 30. juli kl. 18:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Så starter den engelske fodboldsæson. Vi har fået gang i kampene i the Football League, og nu står den på Community Shield. Her er det traditionen tro sidste sæsons mestre og FA Cup-vindere, som mødes. Det vil i år sige Manchester City og Liverpool.

Kampen spilles normalvis på Wembley. Grundet kvindernes EM-finale, som spilles i morgen, er den dog blevet rykket til King Power Stadium i Leicester.

Dette er ikke årets største trofæ, men det er ikke desto mindre ikke noget dårlig start på sæsonen at vinde det. Sidste sæson glippede det for Manchester City, da de tabte til netop Leicester. Vi mener dog, at de revancherer dette mod Liverpool.

 

Derfor vinder Manchester City kampen

Manchester City har over sommeren sagt farvel til vigtige spillere som Fernandinho, Raheem Sterling og Gabriel Jesus.

Det er dog værd at notere sig, at de umiddelbart har opgraderet på disse positioner. Ind er nemlig kommer Kalvin Phillips, Julián Álvarez og ikke mindst Erling Haaland.

Med indkøbet af Haaland får Guardiola endelig den verdensklasse angriber, som City har manglet siden Aguero forlod klubben.

Haaland har fået en fornuftig start i klubben. Han scorede i Citys seneste venskabskamp, hvor man slog Bayern München med 1-0.

Helt så godt gik det ikke for Liverpool, da de i deres seneste venskabskamp tabte med 0-1 til RB Salzburg. Inden da bankede de dog RB Salzburg med 5-0, da Salah scorede en gang, mens nyindkøbet Darwin Núñez nettede hele fire gange i anden halvleg.

Dette bliver naturligvis den helt store test for disse hold, inden Premier League starter næste weekend. Sidste år var Liverpool blot ét point efter City. Denne kamp kan blive den første indikator på, hvad vi kan vente os i år. Vi regner dog med, at det stærke Manchester City-hold med Haaland på toppen trækker det længste strå.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,56 på dette.