Kamp: AaB – FC København

Spilforslag: FC København vinder kampen

Odds: 2,12

Spilstop: 24. juli kl. 18:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

AaB og FC København skuffede begge i første runde af Superligaen 2022/23. FCK tabte hjemme til oprykkerne AC Horsens, mens AaB måtte indkassere et 1-2-nederlag i Viborg.

FCK har som altid som mål at vinde Superligaen, mens det for AaB handler om at spille med om pladserne i Europa.

Det er med andre ord en vigtig kamp for begge hold. Vi mener dog, at FCK har kvaliteten til at få rettet op på nederlaget til Horsens i Parken.

 

Derfor vinder FC København kampen

Det var som nævnt en spand koldt vand i hovedet, som FC København fik i hovedet mod den ene af denne sæsons oprykkere – AC Horsens.

AC Horsens lykkedes med, at få frustreret FCK og scorede så et flot mål ved Lubambo Musonda. FCK pressede på mod slutningen, men de kunne ikke nedbryde Horsens-defensiven.

Det bliver interessant at se, hvad Jess Thorup gør sig af taktiske overvejelser ovenpå kampen mod Horsens. En mulighed kan være, at give Khouma Babacar nogle flere minutter end det kvarter, som han fik mod Horsens.

Uanset hvad så bliver det ingen let opgave mod AaB. De er trods deres nederlag til Viborg også et hold, som man skal regne med i toppen.

Sidste sæson mødtes de to hold fire gange i Superligaen. Her sejrede FCK gange, mens AaB fik en enkelt uafgjort.

Det er desuden værd at bemærke, at FC København vandt begge deres kampe i Aalborg. Her blev det til sejre på 3-1 og 1-0. Derudover sikrede FCK sig også mesterskabet med en 3-0-sejr i Parken.

Vi regner som nævnt med, at de henter endnu en sejr i denne svære udekamp i nordjylland og dermed kravler lidt op i tabellen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC København vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,12 på dette.