Kamp: Seattle Sounders – Portland Timbers

Spilforslag: Seattle Sounders vinder kampen

Odds: 1,83

Spilstop: 09. juli kl. 22:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der er lokalopgør i Western Conference af MLS. Her mødes Seattle Sounders og Portland Timbers. Der er blot 280 kilometer mellem de to byer i det nordvestlige USA.

Begge hold er fortsat med i kampen om en plads i playoff-spillet. Portland har dog haft store problemer på udebane, og vi regner med, at disse fortsætter, når de skal en tur mod nord.

 

Derfor vinder Seattle Sounders

Seattle Sounders fik en god start på juli med en 2-0-sejr ude mod Toronto FC. Her bragte Dylan Teves Seattle foran kort inden pausen.

Et kvarter inde i anden halvleg fik Fredy Montero fordoblet den føring og sikret tre vigtige point til Seattle. Runden forinden havde man nemlig tabt 1-2 hjemme mod CF Montréal.

Nu gælder det endnu en hjemmekamp mod lokalrivalerne fra Portland. Portland er faktisk ubesejrede i deres sidste fire kampe. Her har de vundet to hjemmekampe og spillet to udekampe uafgjort.

De har netop haft problemer på fremmed græs. Det er nemlig blot blevet til én sejr i ti udekampe. Det var tilbage i april, da man slog Vancouver. Siden da har man tabt tre udekampe, mens fire er endt uafgjort.

Nu gæster de så Seattle, der i deres ni hjemmekampe har hentet hæderlige 16 point, da det er blevet til fem sejre, en uafgjort og tre nederlag.

To af de nederlag er dog kommet mod Montréal og Nashville, der er to af MLS’ bedste hold på udebane. Det gør sig som nævnt ikke gældende for Portlands vedkommende.

Hvis Seattle skal have succes, så kræver det en del af deres store profil på midtbanen Cristian Roldán. Han har indtil nu lavet tre mål og lagt op til fem.

Vi regner som nævnt også med, at han og holdkammeraterne henter de tre vigtige point hjemme på Lumen Field.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Seattle Sounders vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,76 på dette.