Kamp: Tyskland – Danmark

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,74

Spilstop: 8. juni kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Kvindernes EM i fodbold er i fuld gang. Danmark åbner slutrunden med en potentiel nøglekamp mod Tyskland. De øvrige hold i gruppen er Spanien og Finland.

Spanien er favoritter til at vinde gruppen, mens Finland er det på papiret svages hold. Dermed er der umiddelbart lagt op til en kamp mellem Danmark og Tyskland om andenpladsen, der giver en billet til kvartfinalerne.

Det bliver en svær kamp, hvor tyskerne umiddelbart er favoritter. Danmark viste dog ved seneste EM, at de på ingen måde må undervurderes. Vi regner da også med, at det bliver en tæt affære på Brentford Community Stadium, hvor begge hold ender med at komme på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Danmark har varmet grundigt op til kvindernes EM-slutrunde med en stribe venskabskampe. Her lagde man ud med at møde med Østrig, som også er med ved EM. Det blev til en dansk 2-1-sejr, da scoringer af holdets stjerne Pernille Harder og Sofie Junge Pedersen sikrede sejren.

Herefter ventede en svær kamp mod Brasilien. Det var dog Danmark, som trak det længste strå, da scoringer af Janni Thomsen og Mille Gejl sikrede en flot 2-1-sejr.

Sidste kamp inden EM var mod Norge. Her sikrede Signe Bruun en god dansk start med et mål i første minut. To scoringer af Guro Reiten gjorde dog, at Norge kunne glæde sig over en 2-1-sejr.

Tyskland har senest mødt Schweiz, som også er med ved EM. Dem smadrede man dog med 7-0. Her kom blandt andre Klara Bühl på tavlen, da Bayern München-profilen scorede hattrick.

Det er med andre ord to hold, som går ind til turneringen med en god portion selvtillid. Vi siger, at begge hold får scoret.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Tyskland og Danmark. Hos Marathonbet får man odds 1,74 på dette.