Kamp: Pogon Szczecin – KR

Spilforslag: Pogon Szczecin vinder kampen med mindst to mål (Pogon Szczecin -1)

Odds: 1,64

Spilstop: 07. juli kl. 18:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Kvalifikationen til anden udgave af European Conference League er startet. Første runde byder blandt andet på dette møde mellem polske Pogon Szczecin og islandske KR.

Vinderen af disse kampe kan se frem til et møde med danske Brøndby IF i anden runde. Der er størst sandsynlighed for, at Brøndby får polsk modstander.

Pogon Szczecin er nemlig stor favoritter mod islændingene. Vi regner da også med, at de på hjemmebanen i Szczecin tager et stort skridt mod anden runde.

 

Derfor vinder Pogon Szczecin

Pogon Szczecin sluttede sidste sæson på en flot tredjeplads i den polske Ekstraklasa. Den sæson var man også i Europa Conference League.

Da indtrådte man i anden runde af kvalifikationen. Det blev også endestationen, da man samlet tabte med 0-1 over to kampe mod kroatiske NK Osijek.

I år starter man så en runder tidligere mod islandske KR. KR kvalificerede sig til Europa Conference League ved at slutte nummer tre i den islandske liga.

KR har haft en skidt juni-måned indtil nu. De har spillet fire ligakampe, hvilket har resulteret i blot to point. De sidste to kampe er endt med nederlag til Breidablik og Víkingur på henholdsvis 0-4 og 0-3.

Nu møder man så Pogon Szczecin, som har flere stærke profiler på holdkortet. Her tænker vi på en mand, som Kamil Grosicki, som har spillet hele 86 landskampe for Polen.

De råder også over Zlatko Zahovic’ søn Luka. Han bidrog sidste år med hele hele ligamål, hvilket gjorde ham til holdets topscorer.

Det tror vi bliver for meget for de som nævnt lidt formsvage islændinge. Derfor siger vi, polakkerne vinder med mindst to mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Pogon Szczecin vinder kampen med mindst to mål (Pogon Szczecin -1). Hos Marathonbet får man odds 1,64 på dette.